Pantalonii care ard celulita

Joi, 07 Mai 2009, ora 13:59
4253 citiri
Pantalonii care ard celulita

Pe piata britanica s-au lansat joi pantalonii care ard, la propriu, celulita. Tesatura acestora emana caldura, care topeste, in timp, celulita.

Femeile care au testat, timp de o luna, pantalonii Scala Bio-Fir, care se comercializeaza la pretul de 25 de lire sterline, spun ca au observat o reducere semnificativa a tesutului gras si inestetic, relateaza Daily Mail.

Secretul acestor pantaloni consta in niste cristale care se incalzesc la contactul cu pielea umana. Caldura emanata imbunatateste circulatia la nivelul coapselor, sezutului si stomacului, incurajand celulele grase sa se "topeasca".

Din fericire, senzatia, la bivelul corpului, nu este una neplacuta atunci cand pantalonii sunt purtati si pusi la treaba.

Potrivit specialistilor, aproximativ 80 - 90% dintre femei au celulita. Tocmai de aceea piata produselor destinate celulitei este atat de bine dezvoltata si productiva.

Potrivit purtatorului de cuvant al magazinului care ii va comercializa, John Lewis, purtati sase ore pe zi, timp de 30 de zile, pantalonii au rezultate semnificative, chiar la un an de cand au fost purtati. Daca celulita revine, femeile sunt sfatuite sa intre din nou in pantaloni, pentru o cura de o luna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#pantaloni celulita, #pantaloni topesc celulita, #Scala Bio Fir, #John Lewis, #pantaloni cristale celulita , #Gucci
Comentarii