Sapte parfumuri de iarna

Duminica, 11 Ianuarie 2009, ora 15:59
5961 citiri
Sapte parfumuri de iarna

Fiecare anotimp isi are parfumurile lui, nu poti folosi un parfum de vara in plina iarna. De aceea specialistii vin sa iti propuna sapte parfumuri de iarna, care te vor ajuta sa cuceresti toti barbatii de pe strada.

Primul pe lista se afla "J'Adore" de la Dior care este un parfum sensual, sofisticat, celebreaza renasterea feminitatii extreme si a puterii emotiilor spontane, anunta All women's talk. J'Adore are arome de orhidee, flori de prun din Damasc, mandarin, trandafir si mosc. Parfumul de la Dior este unul dintre esentele care nu se demodeaza niciodata.

The One de la Dolce and Gabbana este un parfum cald, cu arome de flori orientale, un parfum cu o personalitate puternica, modern, glamour si in acelasi timp clasic. Parfumul The One are arome de bergamota, flori de mandarin, piersic, crini, iasomie, vanilie si mosc.

L'Instant de la Guerlain iti aduce aminte de primul sarut, momentul in care ai simtit ca te-ai indragostit. Este un parfum usor, sexy cu note parfumate dulci. Este creat din aromele florilor de magnolie, chihlimbar si lamai.

Parfumul Tendre de la Prada are un efect hiptonic asupra celor din jur, o adevarata creatie a casei pe care o reprezinta. Are arome de lemn de cedru, lemn de santal indian, iasomnie si altele.

Dior Addict evoca sentimentul de pasiune al femeii sexy datorita combinatiilor reusite de floarea reginei, vanilie bourboun, lemn de santal si altele. In zilele geroase parfumul Dior Addict inspira o atmosfera relaxanta si amuzanta.

Parfumul Envy Me de la Gucci a fost creat pentru femeile care au nevoie de atentie. Are arome de piper roz, ananas, mosc, ceai alb. Daca te vei da cu el vei devein obiectul dorintei barbatilor.

Givenchy Very Irresistible Givenchy uneste eleganta traditiei stilului frantuzesc cu energia culturii pop din filmele americane. Are arome de mai multe soiuri de trandafir si este vibrant si captivant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#parfumuri iarna, #J adore Dior, #Tendre Prada, #Gucci Envy , #Gucci