Targ de haine pentru doamnele plinute

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 17:18
2198 citiri
Targ de haine pentru doamnele plinute

Targul Chique Boutique de sambata, 14 noiembrie, reuneste cei mai importanti producatori de haine XXL, dar si designeri, si se adreseaza in mod special doamnelor si domnisoarele plinute.

In cadrul evenimentului, care va avea loc la Cafepedia Bucuresti, se vor desfasura seminarii gratuite cu specialisti in beauty si nutritie care vor vorbi doamnelor despre importanta de a gasi cea mai buna cale de a te simti bine in pielea ta, dar si cum sa avem o viata mai sanatoasa si echilibrata, informeaza un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.

La Chique Boutique vor fi si dezbateri cu stilistii/designerii despre posibilitatile de a pune in valoarea un corp plinut, dar si workshop-uri cu specialisti de beauty despre intretinerea corporala.

"Imi place sa creez haine pentru femeile cu forme, pentru ca materialele se aseaza mult mai frumos, in ciuda prejudecatilor. Ma bucur ca pot participa la aceasta initiativa care invita femeile sa inteleaga ca a fi frumoasa nu inseamna sa fii anorexica ci sa iti gasesti echilibrul intre ceea ce esti si ceea ce te poate defini ca fiinta!", a declarat George Neagu, designer vestimentar.

"Chique Boutique este pentru mine o provocare. Ma provoc sa demonstrez ca se poate. Se poate sa fii plinuta si sa te imbraci dupa ultima moda. Se poate sa fii plinuta si sa ai cele mai trendy accesorii, care te pun in valoare. Se poate sa lasi deoparte complexele si sa ai o viata sanatoasa", spune Raluca Caranfil, organizator Chique Boutique.

Ca o recompensa se va organiza si un concurs interactiv pentru vizitatoarele targului. Intrarea la targ costa 10 lei.

#targ Chique Boutique, #targ haine domnisoare plinute , #Gucci