Vineri, ziua reducerilor la Baneasa Shopping Center

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 09:59
3734 citiri
Vineri, ziua reducerilor la Baneasa Shopping Center
Foto: ZF

Shopperitele adevarate sunt provocate sa participe vineri la cea de-a treia editie a Night Shopping Party, organizata la Baneasa Center, unde timp de sase ore toate produsele promotionale vor fi reduse din nou.

La serbarea reducerilor vor participa 42 de magazine de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, lenjerie si gadgeturi, cu incepere de la ora 18 si pana la miezul noptii, anunta un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.

Produsele din colectiile sezoanelor care au trecut vor putea fi achizitionate la preturi mici. Noaptea reducerilor va incepe in ritm de dans si demonstratii de bartending flair oferite de Clubul Eleven, cocktail-uri gratuite Ballantine's si Absolut Vodka, sedinte de masaj, multe concursuri cu premii, intr-o atmosfera disco sustinuta de MC Soci si muzica buna mixata de DJ Cristi Stanciu.

La magazinul Tiffosi, aproape toate produsele vor avea o reducere de 70%, in conditiile in care pana la ora 18 reducerile sunt de doar 50%. La magazinul Raxevsky, unde reducerile prezente sunt de 50%, iar pentru acele sase ore discountul va creste la 60%.

Magazinul Elle va aplica reduceri de 70% la absolut toate articolele. Va puteti cumpara si ochelari de soare Calvin Klein cu o reducere de 50%.

La magazinul de cosmetice Sephora, la orice produs achizitionat, dar care nu era la reducere, se ofera un discount de 10%. De asemenea, se gasesc reduceri si la magazinul Istyle, care comercializeaza exclusiv produse Apple. Pe langa actualele reduceri de 5% la calculatore, un iPod Shuffle de 1 GB poate fi cumparat cu 99 de lei, fata de pretul de 208 lei, iar o tableta de grafica Bamboo One costa 166 lei, fata de 260 de lei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Night Shopping Party, #noaptea reducerilor, #sase ore, #Baneasa Center , #Gucci