Ce adidasi de dama se poarta in 2015: 3 tendinte pe care sa nu le ratezi!

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 13:08
16340 citiri
Ce adidasi de dama se poarta in 2015: 3 tendinte pe care sa nu le ratezi!

Liniile directoare care au dictat moda in 2014, in materie de haine si incaltaminte deopotriva, sunt cele care creioneaza si principalele tendinte in 2015. Un amestec de inovatie, dar si de idei binecunoscute, unele chiar cu parfum retro este ceea ce marcheaza colectiile marilor branduri in materie de adidasi de dama.

Podiumurile de prezentare, pe care au defilat colectiile marilor case de moda in aceasta toamna, au fost impregnate de culoare, de tonuri vesele, cat si de clasicele non-culori - alb/negru -, carora li s-a adaugat un melanj de croieli cu parfum futurist si amprenta retro. Cu alte cuvinte, inca o data, s-a dovedit ca tendintele in moda nu fac decat sa urmeze un ciclu nesfarsit care le permite celor vechi sa revina periodic in atentia designerilor.

In materie de adidasi si incaltaminte sport de dama, numele consacrate, precum Nike si Adidas, au fost cele care au iesit in evidenta, facand insa loc si ideilor propuse de case de moda precum Chanel, Valentino si Celine. La final, s-au putut discerne cateva tendinte principale care vor influenta adidasii de dama pe care ii vei gasi la raft (si) in 2015:

1. Adidasii de dama nonconformisti

Aceasta categorie inglobeaza toate ideile nastrusnice care au fost prezente pe podiumurile de moda din aceasta toamna, de la pantofii cu aspect futurist pana la cei viu colorati sau cu "animal print". Tendintele de acest tip au fost prezente in moda si in sezoanele anterioare si nu par sa dispara prea curand, ca o dovada in plus a popularitatii lor.

Foto: highsnobiety.com

2. Adidasii de dama cu parfum retro

Cu siguranta ai auzit - daca nu cumva si purtat - despre clasicii Adidas Superstar, cu designul lor introdus cu decenii in urma, dar care este apreciat si folosit si astazi. Ei bine, an de an, Adidas pare sa isi propuna sa lanseze noi si noi modele, destinate atat segmentului masculin, cat si celui feminin. Asa se face ca, si in 2015, vei putea alege adidasi de acest fel dupa bunul plac.

Foto: highsnobiety.com

3. Adidasii de dama inalti

Sunt prezenti in moda de ani buni deja si si-au consolidat pozitia, drept care s-au infiltrat si in tendintele 2015 in materie de incaltaminte: adidasii inalti, adica atat aceia care acopera glezna, cat si cei cu talpa ortopedica, vor fi de gasit peste tot in anul care vine. O demonstreaza optiunea designerilor brandurilor de renume pentru acest tip de incaltaminte, versatila si confortabila, in acelasi timp.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#adidasi dama, #tendinte adidasi dama, #tendinte adidiasi 2015, #adidasi dama 2015 , #incaltaminte