Secretul performantei sportive: perechea de adidasi potriviti

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 12:05
3558 citiri
Secretul performantei sportive: perechea de adidasi potriviti
Foto: various-brands.ro/

Pasul decisiv spre performanta sau spre imbratisarea unui stil de viata sanatos consta mai mult in alegerea unei perechi potrivite de adidasi, decat in cautarea unor tactici de antrenament inedite.

O pereche confortabila de adidasi poate valora mai mult decat un instructor sportiv personal, atata vreme cat reusesti sa alegi incaltamintea potrivita pentru fiecare tip de exercitiu.

Adidasi pentru sala de gimnastica

Alegerea perechii potrivite de adidasi pentru fiecare tip de exercitiu practic merge mana in mana cu proverbul "Unde nu-i cap, vai de picioare!". Fiecare tip de activitate sportiv necesita o alta pereche de adidasi care sa iti protejeze picioarele si sa faca din miscarea fizica o activitate relaxanta.

De exemplu, perechea ta de adidasi folosita la jogging nu se va potrivi intr-o sala de gimnastica. Pentru Zumba, aerobic sau dance vei avea nevoie de o pereche de pantofi sport cu o talpa mai subtire, o flexibilitate mai mare ai acestuia si o forma care sa fixeze cat mai bine calcaiul in pantof.

Adidasi pentru alergare

Caracteristicile unei perechi de adidasi pentru alergare sunt reprezentate de soliditatea talpii, mult mai groasa pentru a atenua socul cu solul pe care iti faci traseul. De asemenea, talpa acestor adidasi are in dotare un sistem de striatii menit sa permita franarea brusca si sa creasca aderenta pantofului pe orice tip de teren. Rezistenta acestor adidasi este crescuta prin prisma tensiunilor la care sunt supusi in timpul unei alergari.

Adidasi tip gheata

Pentru partidele de fotbal jucate pe teren sintetic impreuna cu prietenii sau pentru meciurile de baschet sau volei desfasurate in sala poti opta linistit pentru varianta de adidasi tip gheata. Alege acesti adidasi tip gheata pentru ca iti asigura o protectie suplimentara a gleznei, au o forma confortabila pentru extremitatea piciorului, sunt usori, iar talpa lor preia socurile moderate ale acestor suprafete de joc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#adidasi , #incaltaminte