Yves Saint Laurent se vinde si online
Shopping / Laurent
Yves Saint Laurent a semnat un contract cu magazinul online Net-A-Porter, iar in viitorul apropiat isi va vinde colectiile vestimentare si pe Internet. Astfel ca noua colectie pentru primavara/vara 2009 a casei de moda se va putea vinde in toata lumea prin intermediul Net-A-Porter, anunta Female First. Piesele de rezistenta ale colectiei ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Laurent . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Laurent.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Laurent, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.