Gama de dispensere de dezinfectare maini

Advertorial
Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 14:31
15902 citiri
Gama de dispensere de dezinfectare maini

Datorita numeroaselor modificari si restrictii care au urmat pandemiei COVID-19, nu a fost niciodata mai important sa se asigure siguranta clientilor si a angajatilor, oferindu-le sansa de a-si dezinfecta mainile la intrarea si iesirea din supermarketuri, institutii, aeroporturi, mall-uri si multe alte locuri. Lumea se schimba si cauta sa actioneze corect si preventiv acum si in viitor, de aceea este important sa ne gandim la urmatoarele inainte de a investi intr-un distribuitor profesional de dezinfectant pentru maini:

Alege un dispenser de dezinfectare maini cu actionare la cot.

Automat cu pompa, pedala sau senzor de proximitate

Un dozator de igienizare cu functionalitate a pompei inseamna ca trebuie sa apasati singur dozatorul sau sa calcati pe o pedala pentru ca lichidul dezinfectant sa iasa. Daca dozatorul are un senzor incorporat, acesta poate simti miscarea si va elibera lichidul atunci cand o mana este plasata sub duza.

Dispozitiv de montare pe perete sau de sine statator / podea

Dispenserul de igienizare poate fi montat pe perete sau doar asezat pe podea (in picioare). Capacitatea dozatorului variaza de obicei foarte mult, in functie de faptul daca este un dozator de podea montat sau in picioare.

Gel, alcool sau spuma

Unele dozatoare de igienizare sunt potrivite pentru gel / alcool, in timp ce altele sunt potrivite pentru spuma. Este o chestiune de preferinta si pret daca este preferat unul sau alt tip de dezinfectant. Dar asigurati-va intotdeauna ca utilizati lichide / geluri de spalare aprobate sau spume de la furnizori seriosi.

Proiecta

In functie de locatia dorita a distribuitorului, designul poate juca un rol crucial. Designul este functional si estetic. Companiile, institutiile si companiile mai mari isi doresc deseori ca designul sa urmeze imaginea unica a companiei si principiile de branding.

Baterie sau sursa de alimentare

Distribuitoarele de igienizare sunt fie alimentate cu baterie, fie conectate la reteaua electrica principala. Cu versiunea alimentata electric, vor exista fire in jurul distribuitorului de igienizare, in timp ce cel care utilizeaza o baterie trebuie sa fie intretinut de baterii noi odata ce cele vechi se epuizeaza. Distribuitoarele cu capacitate mare tind sa aiba o capacitate destul de mica a bateriei, desi cu unele exceptii.

Model de interior sau exterior

In functie de locul in care este amplasat dozatorul de igienizare, de exemplu in fata intrarii intreprinderii / magazinului, aveti optiunea de a alege un model realizat din materiale rezistente la intemperii si adecvate curatarii.

Alege un dispenser dezinfectant cu actionare la pedala pentru afacerea ta.

Reglarea volumului lichidului

Cantitatea tipica de alcool / gel care este evacuat este fie 1 ml, fie 2 ml. Unele dozatoare de igienizare va permit sa ajustati doza la cantitatea dorita, dar 2 ml sunt recomandate de autoritatile sanitare.

Capacitatea fluidului / gelului si cat de usor este sa reumpleti

Capacitatea lichida a fluidului de igienizare din recipient variaza, unele dozatoare continand pana la 5 litri de alcool / gel. Marea majoritate a dozatoarelor permit o capacitate mai mica de alcool / gel si, prin urmare, alcoolul / gelul trebuie sa fie reumplut destul de regulat.

Capacitatea este cruciala pentru timpul necesar pentru reumplerea produsului de igienizare si ar trebui sa fie intotdeauna legata de cate doze se administreaza pe zi / saptamana / luna etc.

S-ar putea sa va intrebati "este usor sa umpleti din nou"? Ei bine, da! Multe dintre dozatoare dispun de un sistem de saci care face inlocuirea rapida si usoara. Problema apare atunci cand un dezinfectant de mica capacitate este plasat intr-o zona cu trafic ridicat si, prin urmare, necesita o atentie continua si forta de munca pentru a fi umplut. Prin urmare, o capacitate mai mare de dezinfectant economiseste costurile fortei de munca legate de inlocuire / umplere.