Iulia Albu, noua imagine a colectiei sotului ei
Shopping / Mihai Albu
Iulia Albu este imaginea noi colectii de incaltaminte si posete a sotului sau Mihai Albu. Fotografiile in care apare aceasta sunt provocatoare, implica nuditate, iar singurele lucruri cu care "isi acopera" trupul sunt creatiile sotului ei. Campania de promovare a noii colectii a fost postata pe site-ul designerului Mihai Albu. Piesele ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Mihai Albu . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Mihai Albu.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Mihai Albu, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.