Lentilele de contact Soflens, confortabile si usor de purtat

Advertorial
Marti, 24 Octombrie 2017, ora 09:54
6611 citiri
Lentilele de contact Soflens, confortabile si usor de purtat

Daca iti doresti sa renunti la ochelarii de vedere, pentru perioade mai lungi ori mai scurte de timp, atunci solutia o reprezinta lentilele de contact.

Lentilele de contact pot fi destinate persoanelor care isi doresc sa schimbe culoarea ochilor, deci in scop estetic, dar si persoanelor care sufera de afectiuni oftalmologice. Cei care au probleme cu vederea au nevoie de un consult medical inainte de a comanda o pereche de lentile de contact.

Cum ingrijesti lentilele

Odata ce ai inceput sa porti lentilele de contact trebuie sa acorzi atentie sporita in ceea ce priveste ingrijirea si curatarea acestora. Singurele care nu au nevoie de ingrijire sunt cele de unica folosinta.

In rest, pentru toate celelalte astfel de dispozitive este importanta ingrijirea corecta, facuta conform prospectului. Lentilele de contact se curata numai cu solutie destinata curatatrii acestora, iar pe timpul noptii se tin in solutie special conceputa pentru asta.

In cazul in care dupa ce ai pus lentilele de contact simti un disconfort care nu trece, indiferent ca este vorba despre senzatie de praf in ochi, de usturime, de arsura sau daca ti s-au inrosit ochii, atunci trebuie sa scoti imediat lentilele de contact si sa te prezinti urgent la un consult la medicul oftalmolog.

Este foarte important de stiut ca lentilele de contact nu trebuie sa fie imprumutate! De asemenea, nu trebuie sa mai porti lentilele de contact daca au expirat.

Poti alege lentilele de contact SofLens

Lentilele SofLens iti ofera confort pe toata durata purtarii. Se adreseaza si persoanelor care au astigmatism si presbitizm.

Exista mai multe tipuri de lentile Soflens la care poti apela, pe care le gasesti pe optilen.ro:

  • SofLens 59: lentile de contact moi, concepute pentru o purtare pe o perioda de 30 de zile, pe timpul zilei. Se potrivesc perfect cu forma ochiului. Materialul unic al lentilelor de contact minimalizeaza depunerea de depozitare. Aceste lentile de contact de la Bausch&Lomb sunt usor de ingrijit si de depozitat, pentru ca seara se scot si trebuie tinute in dispozitivul special, in solutie special conceputa.

  • SofLens Toric: lentile cu denumirea noua SofLens for Astigmatism, pentru ca in trecut se comercializau sub denumirea de SofLens 66 Toric, sunt destinate persoanelor care sufera de astigmatism.

  • Daily Disposable Toric for Astigmatism - aceste lentile de contact cu utilizare de unica folosinta pentru cei cu astigmatism au fost proiectate pentru a oferi o mai buna corectie si, in acelasi timp asigura un confort maxim la utilizare.

  • SofLens Daily Disposable: aceste lentile de contact sunt de folosinta, fiind cel mai nou produs al firmei Bausch&Lomb. Sunt concepute special pentru persoanele care doresc un maxim de confort la folosire. Au elemente optice asferice, ceea ce inseamna ca iti ofera o mai buna vizibilitate, chiar si in conditii de lumina slaba.

  • SofLens 38: sunt lentile de contact concepute pentru schimbarea lunara produse din trei curbe.

Lentilele se pot comanda de pe www.optilen.ro, respectand termenii si conditiile siteului.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#lentile contact , #ochelari