Ce spun pantofii pe care ii porti despre tine

Marti, 03 Martie 2015, ora 07:51
6912 citiri
Ce spun pantofii pe care ii porti despre tine

Fie ca ne place, fie ca nu, aspectul nostru fizic ii ajuta pe cei din jur sa-si formeze o parere despre noi, inca dinainte de a incepe sa vorbim.

Desigur, ne-am dori ca aceasta parere sa fie una pozitiva si sa ne puna intr-o lumina favorabila, insa pentru aceasta trebuie sa facem mici eforturi de stil, prin care sa lasam imaginea noastra sa vorbeasca despre noi.

Stiai ca pantofii pe care ii porti sunt ca o enciclopedie personala si pot dezvalui o multime de lucruri despre tine? Trebuie doar sa le descifrezi limbajul secret.

Pantofii de dama stiletto din piele naturala

Pantofii stiletto din piele naturala sunt un reper in materie de incaltaminte, insa nu orice doamna sau domnisoara ii va purta cu atitudinea pe care acestia o solicita. Pantofii stiletto, cu varf ascutit si toc inalt si subtire, exprima o doza mare de incredere in propria persoana, dorinta de afirmare, dorinta de a te face remarcata, dorinta de a fi sexy si seducatoare, insa fara sa depasesti limita decentei. Ii porti atat in timpul liber, cat si la birou, pentru ca iti place sa fii admirata de barbati si femei, deopotriva.

Pantofii kitten heel din piele naturala

Pantofii kitten heel sunt fratiorii mai mici ai celor stiletto. Asadar, daca alegi sa ii porti, inseamna ca esti ceva mai rezervata in a te face remarcata prin vestimentatie. Cel mai probabil ai un stil vestimentar bine conturat, in care predomina articolele clasice si accesoriile statement, care aduc elemente fashion in tinutele tale.

Pantofii cu toc gros din piele naturala

Pantofii cu toc gros au cucerit puternic podiumurile de moda si sunt un must have pentru doamnele si domnisoarele pasionate de tot ce apare nou in domeniu. Tocul gros, mediu sau inalt, dezvaluie despre tine faptul ca esti o persoana care face foarte bine diferenta intre stilurile vestimentare si stii sa separi tinutele office de cele casual. Un toc gros duce cu gandul la un stil modern, dar cu aer retro si se potriveste de minune cu o fusta midi sau un pantalon drept.

Pantofii cu talpa joasa din piele naturala

O pereche de pantofi cu talpa joasa (balerini din piele naturala, sandale, pantofi Oxford, cizme) dezvaluie despre tine mai multe decat crezi. Daca ii porti, inseamna ca esti o persoana careia ii place sa se simta confortabil si nu ar face compromisuri doar de dragul de a iesi in evidenta. Iti place sa ai libertate totala de miscare si urasti sa ajungi seara acasa cu dureri de picioare. Esti o fire activa si o adepta a stilului casual-sport, pe care nu eziti sa-l adopti atat in timpul liber, cat si la birou.

Pantofii cu platforma si toc inalt din piele naturala

Daca porti adesea pantofi cu platforma si toc inalt, inseamna ca vrei sa creezi iluzia unei corp mai inalt si iti place sa te simti sexy in orice moment al zilei. In plus, iti place sa atragi privirile domnilor, sa starnesti invidia doamnelor si esti constienta de atuurile fizice pe care le ai, prin urmare le pui in valoare cat mai mult.

Totusi, ar trebui sa stii ca, purtati intr-un context nepotrivit, pantofii din piele naturala cu platforma si toc inalt pot crea o impresie gresita despre tine si pot pune o amprenta negativa asupra imaginii tale.

Pantofii barbatesti Oxford din piele naturala

Daca porti pantofi Oxford, inseamna ca esti un barbat atent la imaginea ta si iti doresti ca cei din jur sa te perceapa ca pe o persoana cu autoritate, o persoana puternica, o persoana de succes. Iti gandesti tinutele business, dar si cele casual cu multa atentie si iti place sa-ti cumperi articole vestimentare de calitate. Nu faci compromisuri cand vine vorba despre tine si iti doresti sa ii convingi pe cei din jur de calitatile tale de leader.

Pantofi barbatesti colorati din piele naturala

Daca porti pantofi barbatesti din piele naturala in culori puternice, inseamna ca nu vrei sa fii ca restul multimii. Iti place sa fii excentric si sa trezesti curiozitatea celor din jur.

Mai mult, nu te intereseaza parerea acestora despre stilul tau vestimentar, pentru ca iti permiti sa fii nonconformist si foarte stilat. Cel mai probabil esti pasionat de moda si nu iti este frica sa experimentezi noi stiluri vestimentare.

Asadar, pantofii tai ce spun despre tine? Intra pe Komodos.ro si comanda perechea de pantofi care iti defineste cel mai bine personalitatea si te ajuta sa-ti creezi o imagine placuta. Ai gasit pantofi din piele naturala care au o culoare nepotrivita stilului tau? Nu-i nimic.

Cand comanzi pantofi online pe Komodos.ro, poti schimba culoarea modelului si tipul de piele din care sunt confectionati. In acelasi timp, ai siguranta ca gasesti pantofi potriviti marimii tale (marimi dama intre 33 si 41 si marimi barbati intre 38 si 46) si ca cineva isi dedica timpul pentru a-ti realiza pantofii mult visati. Acum, cu perechea perfecta de pantofi din piele naturala poti cuceri lumea!

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#pantofi dama Komodos, #pantofi barbatesti Komodos, #pantofi comanda , #pantofi