(P) Calatoria inspirationala a unui parfum feminin marca Pandera

Joi, 10 Martie 2016, ora 15:01
2670 citiri
(P) Calatoria inspirationala a unui parfum feminin marca Pandera

Fiecare persoana din lumea aceasta foloseste un parfum, o apa de toaleta sau un spray de corp care sa ii trezeasca simturile inca dis de dimineata. Acesta este si motivul pentru care industria parfumeriei a prins avant in ultimii ani, ajungand la vanzari de ordinul sutelor de mii de euro in lumea intreaga, insa, la nivel national, Pandera se bucura de cele mai reusite replici ale parfumurilor si apelor de toaleta, comercializate catre publicul larg la preturi avantajoase.

Cu totii isi amintesc cu drag de aroma placuta a unui parfum purtat de o persoana anume in viata lor, iar intr-o anumita masura isi amintesc si circumstantele in care s-au cunoscut, parfumurile fiind cele care trezesc simturile si improspateaza amintirile, atat de placute pentru oricine. In timp ce altii se confrunta cu pierderi de memorie, un parfum poate aduce in prim plan o imagine, un gand sau o actiune a unei persoane, un moment emotionant sau un gest uimitor.

Cei care se bucura de sanatate, se bucura de un parfum pe cinste, de un mod prin care isi stimuleaza productivitatea cu ajutorul pulberei magice dintr-o sticluta in dimensiuni si forme unice, dar cu esenta puternica, menita sa persiste pana la 72 de ore. Pandera redefineste parfumul lumii, in sute de produse recunoscute pe plan international, branduri celebre ale celor pasionati de miresmele citricelor, ale lemnului sau ale celor mai revigorante flori din lume.

Memoria este precum o masina de arome

Cu timpul, memoria unei persoane ajunge sa fie o masina de stocat arome, mirosuri sau izuri ale celor mai inedite elemente. De la mirosul florilor de iasomie, ale miresmei de lemn de cedru si pana la placuta aroma a florii de lavanda, un parfum ajunge sa imbunatateasca memoria si ajuta la concentrarea creierului asupra celor mai importante sarcini. De altfel, cu ajutorul unei arome unice, resimtite in notele parfumului, o persoana poate invata o noua teorema, un nou capitol o formula cat mai usor posibil.

Pentru ca nu exista nici o reteta pentru o viata mai lunga, oamenii se regasesc in ceea ce ii inconjoara cat de mult posibil, astfel incat mintea lor sa fie creatoare de perceptii senzoriale, de perceptii tactile si vizuale in marea majoritate a timpului. Poate ca este vorba despre un nou dans, despre un nou limbaj, despre un joc nou menit sa atraga si sa imbunatateasca memoria, care nu poate fara un miros specific, iar in cele mai multe cazuri, un parfum bine intiparit in minte poate ajuta la crearea de competente noi, abilitati noi si prietenii.

Beneficii la orice comanda de parfumuri online Pandera

Bucuria mirosului proaspat de flori este inegalabila, atunci cand se deschide un nou parfum. Acesta este si motivul pentru care majoritatea barbatilor si femeilor opteaza pentru un parfum unic, parfum menit sa persiste si trei zile pe piele si pe haine, indiferent ca este vorba despre parfumuri originale sau despre replici A++. Oricare dintre aceste parfumuri regasite si online pe adresa pandera.ro beneficiaza de transport gratuit la o valoare de minim 200 de Ron a comenzii plasate, insa si de un cadou surpriza pentru fiecare alt produs achizitionat.

Impreuna cu aceste servicii gratuite, magazinul Pandera ofera si o multime de parfumuri originale sau replici regasite in stoc, care se alatura livrarii in maxim de 24 de ore de la preluarea comenzii, avantajata de serviciul de curierat rapid sau prin posta, in functie de localitatea destinatarului.

Fiecare comanda plasata online aduce o multime de cadouri surprinza, incat doritorii sa poata achizitiona la preturi minime cele mai noi produse din gama de parfumuri, atat pentru femei, cat si pentru barbati. De aceea, comeciantul a propus varianta de a comanda doua produse la care se adauga un cadou surpriza la cel mai rentabil cost de pe piata. Fie ca este vorba despre un parfum Armani Code, despre Yves Saint Laurent, Versace Crystal sau Paco Rabanne One Milion, fie ca este vorba despre o apa de toaleta Bvlgari, Gucci Guilty sau Lady Million, orice comanda va primi la acest pachet un caodu surpriza, care poate consta intr-un alt produs unic, menit sa improspateze intreaga vitalitate a purtatorului.

Parfumurile marca Pandera imbunatatesc memoria purtatorului

In ceea ce priveste mentinerea unui echilibru intre o memorie agila si o viziune clara asupra anumitor elemente, locuri sau persoane, parfumul lucreaza cel mai bine in mentinerea neuronilor cuplati, astfel incat creierul sa ia aminte la ceea ce este in jurul sau.

Pe masura ce creierul asimileaza notele unui parfum, acesta are tendinta de a crea conexiuni sigure si eficiente intre un loc si un miros, o persoana si o aroma, in aceeasi maniera in care coordoneaza memoria pe timpul somnului. Pe masura ce o persoana adoarme, creierul trece de la starea de achizitionare la starea de stocare, iar in timpul fazei de somn a miscarii rapide ale ochilor, evenimentele din ziua curente sa leaga de alte amintiri si de alte cunostinte deja detinute, obtinand noi informatii.

Probabil multi nu au constientizat acest beneficiu al folosirii unui parfum cu persistenta, pana cand Pandera nu a adus pe piata cele mai accesibile replici A++ ale parfumurilor de femei. Fiecare femeie are un caracter puternic, menit sa ii ofere o pozitie sau o caracterizare in fiecare moment din viata sa, astfel incat gama de parfumuri pentru femei sa multumeasca de la domnisoare si pana la doamne si bunici de toate varstele. Cele mai vandute parfumuri de femei vin in gramaje variate, de la 75 ml, 80 ml, 90 ml, 100 ml sau 150 ml, incat sa asigure un timp invaluit in aceeasi nota aromatica si miresmatica zi de zi viata oricarei femei.

Anul acest, Pandera incearca sa puna accent pe stilul personal al celor mai multe femei si sa prezinte colectia distincta dintre vechi si nou, mizand pe uimitoarele note de baza ale parfumurilor recomandate. In esenta, un parfum poate schimba starea de spirit a unei femei, poate aduce inspiratie si creativitate, astfel incat sa se absoarba in totalitate imaginatia, libertatea si spiritualitatea.

Pandera recomanda cele mai vandute parfumuri de femei

Pandera recomanda cele mai vandute parfumuri de femei, care pot fi alese si comandate cu o simpla analiza si documentare in prealabil, ceea ce inseamna ca orice pasionata si colectionara de parfumuri isi poate comanda branduri cu renume de la Bvlgari, Calvin Klein, Cerruti, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Lacoste, Nina Ricci sau Lady Gaga. Oricare parfum dominat de mireasma de oriental, dulce, cu fructe sau flori si ierburi trebuie sa aduca la lumina latura pozitiva a personalitatii purtatoarei, si, de altfel, trebuie sa urmareasca combinatia inedita de igrediente resimtite atat in zilele de iarna, cat si in zilele de vara. De aceea, specialistii Pandera recomanda femeilor sa achizitioneze cel putin doua parfumuri, unul pentru seara si unul pentru zi.

Echipa Pandera mizeaza pe clasica structura piramidala a notelor unui parfum, ideal pentru fiecare etapa de viata. Notele care se resimt la un parfum sunt notele de top, notele de mijloc si cele de baza. Acestea descriu imediat impresia purtatoarei, astfel incat sa fie create cu atentie si cunoscute in procesul de evaporare al parfumului.

Comerciantul Pandera se bucura de un renume pe piata nationala darorita calitatii parfumului recomandat doamnelor, care in acest sezon opteaza pentru o gama variata de note ale parfumului ales.

Compusii notelor sunt necesari pentru a crea atentia pe care un parfum o merita in timpul pulverizarii pe piele, care, de altfel trebuie sa fie in echilibru perfect cu personalitatea purtatoarei. In ordinea alegerii unui parfum pentru o cunostinta sau pentru o prietena este important de tinut minte elementele care o incanta pe acea persoana, incat in notelele unui parfum sa se regaseasca ceea ce ii acorda stabilitate si incredere.

De exemplu, pentru o doamna sau pentru o mamica este ideal de oferit un parfum Bvlgari sau Carolina Herrera, cu note dulci de miere, in combinatie cu iasonia, lemnul de santal sau aromele de citrice. Astfel, notele de top ce sunt percepute imediat de simtul olfactiv sunt usoare, se evepora repede pentru a crea o parere initiala despre un parfum ideal.

Mai apoi, notele de mijloc fac ca mirosul sa se disipeze si sa aduca in centru corpul parfumului, pentru a crea impresia placuta a parfumului, ce devine cu timpul placut.

In cele din urma, notele de inima conduc catre notele de baza ale unui parfum, menit sa ofere mai mult tema inmiresmata a unui parfum delicat, dar autentic. Aceste note de baza confera profunzime si soliditate parfumului achizitionat, eliminand mirosuri bogate, profunde, percepute si dupa 2 ore de la pulverizare.

Tehnica piramidata pentru un parfum autentic

Pandera, comerciantul de parfumuri pentru femei si barbati utilizeaza aceasta tehnica piramidala pentru a defini adevarata valoare a unui parfum regasit pe site, in ideea de a promova publicului note ideale pentru fiecare categorie, preferinta si implicit pentru fiecare personalitate.

Clasicul parfum Lancome Poeme devine o alegere perfecta pentru orice femeie, care doreste o sursa de inspiratie zi de zi. Fiind unul dintre cele mai vandute parfumuri de femei, Lancome Poeme se caracterizeaza ca fiind parfumul adorat de fiecare, pentru ca este dulce, floral si cald, dar si pentru ca aduce in amintire creatii, opere, persoane sau evenimente memorabile.

Romantismul nu este departe pentru a descrie acest tip de parfum, pentru ca tonurile neobisnuite si caracterul cameleonic al parfumului transmite povestea lirica si pasionala a femeilor din intreaga lume. Parfumul reprezinta in sine o chemare a femeilor la rasfat, la lux, menit sa dureze si ore in sir. De aceea, atmosfera de pace si de armonie poarta pe aripi de visare fiecare mangaiere, fiecare alint sau veselie a purtatoarei.

Plusul cu care vine pe piata Pandera este caracterizat de persistenta fiecarui parfum comercializat, incat sa dureze 72 de ore pe imbracaminte si 12 ore pe piele.

De altfel, intreaga gama de parfumuri de femei este identica cu originalul, singura diferenta fiind timpul de persistenta, si, bineinteles pretul. Increderea in Pandera este definita si prin costul accesibil oferit pentru intreaga gama de parfumuri vandute pentru femei, dar nici barbatii nu pot trece cu vederea noutatile magazinului online.

REVI-ESTAS S.R.L. pulseaza pe piata cosmeticelor si a parfumeriei cu un beneficiu major al produselor oferite. Este vorba despre spiritul de meditatie pe care aceste parfumuri il confera, si anume, devine o provocare pentru fiecare purtator sa incerce prin testare unul dintre cele mai vandute parfumuri. Cu siguranta, se vor observa beneficiile reale, pentru ca, in primul rand meditatia este cea care accelereaza notele parfumului, menit sa calmeze si ritmul cardiac, in situatia in care creierul este mai oxigenat si se bunura de un flux sangvinic optim.

Intr-o alta acceptiune, un parfum marca REVI-ESTAS S.R.L. ajuta la relaxare si la concentrare, cu beneficii uimitoare pe termen lung pentru puterea creierului, precum si asupra starii generale de sanatate.

Cele mai multe tehnici de meditatie si exercitii de respiratie includ inspirarea profunda a mirosurilor de lavanda, iasomie sau ylang-ylang, modalitate optima de a diminua stresul.

De aceea, prin practicarea meditatiei insotita de parfum timp de cateva minute pe zi, se va conduce la o postura mai buna, o stare de spirit pozitiva si la un cumul energetic de invidiat. In plus, cele mai multe dintre aceste beneficii sunt gratuite la orice comanda a unui parfum de pe site-ul online pandera.ro.

Harta parfumului de neuitat

In momentul in care se incearca un parfum, nu trebuie sa se recurga la a mirosi imediat ce a fost pulverizat, ceea ce inseamna ca esentele vor avea nevoie de un timp pentru a deveni active, insa si de o zona anume pentru a emana cea mai aromata esenta.

Astfel, corpul uman este o adevarata harta pentru un parfum, pentru ca incepe de la zonele sensibile aflate langa urechi, apoi in zona pieptului, continuand cu incheieturile mainilor si finalizand cu genunchii. Aceste zone reprezinta pulsul inimii la o intensitate ridicata, incat fiecare purtator sa isi dea seama de notele reale ale unui parfum inainte de a fi achizitionat.

Ritmul de evaporare al notelor unui parfum sunt diferite de la o compozitie la alta a parfumului, astfel incat cel care achizitioneaza unul din cele mai vandute parfumuri de femei sau de barbati sa ia in considerare si momentul in care se achizitioneaza un parfum.

De regula, dimineata este cel mai potrivit moment pentru a achizitiona un parfum, atunci cand si mirosul este mai sensibil. Acest element face ca si magazinul online pandera.ro sa ofere o multime de promotii in zilele cu soare, in zilele de sarbatoare, dar si promotii zilnice pentru gama de parfumuri oferita, la cele mai avantajoase si semnificative preturi de pe piata, devenind alegerea sigura si potrivita pentru ziua femeii, zilele de nastere sau pentru orice ocazie si eveniment festiv.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#magazin parfumuri online, #Pandera parfum online , #parfum