Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Accesoriul de poseta: Bijuterii lucrate exclusiv manual

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 18:44
1312 citiri
Accesoriul de poseta: Bijuterii lucrate exclusiv manual

Geanta este un accesoriu pe care de multe ori cheltuiesti o mica avere. La restaurant sau la intalniri de afaceri, insa, poti intampina o problema in momentul in care trebuie sa o asezi undeva.

Specialistii in bijuterii vin in intampinarea problemei tale cu un accesoriu elegant si valoros: accesoriul de poseta.

Accesoriile de poseta au fost create dintr-o nevoie practica: aceea de a inlocui banalii suportii de poseta primiti la intrarea in unele restaurante sau chiar a inlocui lipsa totala a acestora cu un accesoriu elegant.

"Primul astfel de accesoriu de poseta l-am creat pentru mine, in urma cu multi ani, dintr-o nevoie practica. De atunci nu lipseste niciodata din poseta mea. Este extrem de usor de folosit, ocupa foarte putin spatiu in poseta si am in acest fel, intotdeauna, poseta la indemana.

Pe langa partea practica, am observat privirile curioase si admirative ale doamnelor din jurul meu ori de cate ori foloseam acest accesoriu de poseta.

Astfel mi-a venit ideea unei colectii si impreuna cu colegii din Atelierele de Creatie Sabion am reusit sa realizam adevarate bijuterii unicat, lucrate exclusiv manual", a declarat Camelia Bologa, creatoare si designer in cadrul Casei de Bijuterii Sabion.

Pretul unui astfel de accesoriu realizat din argint masiv si ornat cu pietre fine incepe de la mai putin de 1.000 de euro. Dincolo de aceasta valoare, pretul poate creste in functie de materialele utilizate la solicitarea clientelor.

"Spre exemplu, am realizat un astfel de accesoriu in aur alb de 18 karate, decorat cu diamante albe si negre, iar costul acestei piese a depasit 20.000 de euro", explica designerul.

Citeste mai multe despre Accesoriul de poseta: Bijuterii lucrate exclusiv manual pe Business24.ro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#accesoriu poseta, #bijuterie geanta, #accesorii geanta , #posete