Black Friday 2019 aduce la Vitacom reduceri la toate categoriile de produse din portofoliu

Advertorial
Miercuri, 20 Noiembrie 2019, ora 16:38
18056 citiri
Black Friday 2019 aduce la Vitacom reduceri la toate categoriile de produse din portofoliu

Anul acesta, Vitacom deruleaza campania de Black Friday in toate magazinele din tara pe o perioada extinsa pana la 3 zile de promotii si reduceri. Astfel, campania de Black Friday se va desfasura in perioada 21-23 noiembrie pentru clientii B2C care calca pragurile magazinelor fizice.

Reducerile se aplica pentru toate produsele din portofoliul Vitacom, ajungand la preturi mai mici cu 25%.

Reducerile sunt valabile pentru toate produsele, indiferent de brand sau categoria din care fac parte. Diferenta o face suma comenzii plasate, cu cat mai mare, cu atat creste si valoarea reducerii.

Pentru a nu limita optiunile de achizitie si pentru o experienta de cumparare cat mai satisfacatoare, Vitacom ofera reduceri pentru toate produsele din portofoliu

Promotia din aceasta perioada este valabila in toate magazinele Vitacom din tara: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.

Asteptarile Vitacom sunt ca vanzarile de anul acesta sa aiba o crestere cu 25% fata de cele din 2018, datorita extinderii perioadei de campanie si a promovarii intense la care a lucrat intreaga echipa.

Vitacom Electronics a fost infiintata in anul 1991 si este una dintre cele mai mari companii si cei mai de incredere parteneri in domeniul produselor si accesoriilor electronice.

Compania a fost fondata de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse si accesorii electronice si pentru noi provocari.

Prin profesionalism, siguranta si flexibilitate, Vitacom Electronics a castigat fidelitatea si aprecierea clientilor si, totodata, a reusit sa se impuna pe piata datorita preturilor competitive si calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost rasplatita prin aprecieri la nivel international si national, firma detinand distinctia International Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum si numeroase titluri acordate de Camerele de Comert si Industrie.

In plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat doua branduri proprii: WELL si CHROME, recunoscute la nivel national, si a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Nedis, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS, Trevi, Intellinet.

Citeste si:
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
Miercuri, la ora 10:00, a început votul online pentru preşedinţia USR. Preşedintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfăşoară în perioada 6-10...
Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO
Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO
Klaus Iohannis, președintele României, a fost extrem de critic în anul 2014 față de lucrarea de doctorat plagiată a lui Victor Ponta, comparativ cu reacția pe care a avut-o în cazul...