Care sunt lucrurile pe care TREBUIE sa le achizitionezi la REDUCERILE DE VARA

Advertorial
Marti, 07 August 2018, ora 15:05
5998 citiri
Care sunt lucrurile pe care TREBUIE sa le achizitionezi la REDUCERILE DE VARA

Cui nu ii place sa faca cumparaturi in perioada reducerilor, cand majoritatea articolelor pot fi gasite la jumatate din pretul initial sau chiar mai ieftin? Daca ai pus ochii pe anumite produse, acum este timpul sa intri in posesia lor!

De-a lungul unui an, exista perioade in care magazinele isi doresc sa epuizeze stocurile pentru a face loc noilor colectii. De aceea, comerciantii reduc considerabil costul produselor pe care le detin, pentru ca acestea sa nu ramana nevandute.

Luna august da startul soldarilor de vara, ceea ce inseamna ca este momentul potrivit sa iti achizitionezi articole specifice sezonului cald, pe care le mai poti folosi in urmatoarele saptamani sau chiar in sezonul viitor!

Descopera ce articole poti cumpara acum la preturi mult mai mici decat cele initiale

1. Costume de baie & Accesorii

Momentul in care costumele de baie isi fac loc pe rafturile magazinelor este, de obicei, mijlocul primaverii. Cel mai scumpe sunt la inceputul verii, pentru ca majoritatea persoanelor cauta sa le achitioneze pentru vacanta de vara chiar inainte de plecare, iar comerciantii tin cont de acest lucru.

Incepand cu 1 August, insa, vei descoperi ca pretul pentru costume de baie intregi sau din doua piese scade semnificativ si ca poti gasi modelele preferate mult mai ieftin!

Daca nu ai plecat inca in concediu, trebuie sa profiti de perioada reducerilor pentru a-ti cumpara tot ce ai nevoie pentru a arata minunat oriunde, dar mai ales, pe plaja!

In plus, articolele de acest tip pot fi folosite si in sezonul urmator, asadar, investitia este una cat se poate de buna!

Acest lucru este valabil si in cazul accesoriilor, precum palarii, ochelari de soare, genti pentru plaja sau papuci, dar si a produselor cosmetice si a lotiunilor cu protectie solara.

2. Sandale & Incaltaminte sport

O alta categorie la care pretul scade vertiginos in ultima luna a verii este cea a incaltarilor specifice sezonului cald. Astfel, iti poti achizitiona sandale cu talpa joasa sau cu toc, adidasi pentru femei din panza ori material textil, saboti sau chiar balerini cu sume de bani mai mici decat ai fi platit cu cateva saptamani in urma!

Motivul pentru care preturile sunt destul de mari initial nu mai este neaparat legat de calatorii sau concediu, ci de faptul ca majoritatea femeilor cauta incaltaminte cat mai comoda si mai decupata in timpul temperaturilor ridicate, pentru un grad sporit de confort.

De asemenea, inceputul verii este momentul in care foarte multe persoane aleg sa faca sport, fie in sali de forta, fie in aer liber, iar articolele sport, atat incaltarile cat si echipamentele, sunt la mare cautare!

In ultima luna a sezonului cald, insa, comerciantii fac loc colectiilor de toamna, asadar renunta la un profit exorbitant in favoarea unuia mai mic, pentru a nu ramane cu marfa pe stoc!

3. Rochii

Desi acestea sunt articole vestimentare ce pot fi purtate de-a lungul intregului an, materialul si modelul sunt ceea ce deosebesc rochiile de vara de piesele pentru celelalte sezoane.

Astfel, orice creatie din materiale vaporoase, decupata, cu bretelute si imprimeuri foarte colorate si vesele intra la reduceri substantiale in luna august. Iti poti reinnoi garderoba cu cele mai frumoase modele, de care te poti bucura si anul urmator!

Daca profiti de reducerile de vara, vei descoperi ca economistesti foarte multi bani, pe care i-ai fi cheltuit achizitionand aceleasi produse la pretul lor intreg.

Nu degeaba se spune ca cel mai bun moment pentru a face cumparaturi este la sfarsitul sezonului in curs, pentru urmatorul an!

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#reduceri haine dama , #reducere