Decoratiuni pentru o casa vintage
Shopping / Retro
Accesoriile completeaza o casa vintage, iar in acest weekend iti recomandam cateva piese ce nu pot sa lipseasca de pe lista ta. Ai nevoie de un paravan glisant cu motive vintage, o comoda cu aspectul unui teanc de carti, un suport retro pentru reviste si altul special pentru umbrele. Desigur, patul cu cadru metalic va fi piesa de rezistenta. ...
Cum sa dai un aspect retro unei rochii inflorate
Marti, 07 Iunie 2011, ora 16:42 - Cum sa dai un aspect retro unei rochii inflorate
Shopping / Retro
Primavara este o perioada in care stilurile din moda se schimba si apar noi tendinte, dar o rochie cu flori va fi intotdeauna apreciata. Conteaza insa cum o adaptezi modei actuale, pentru a o...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Retro . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Retro.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Retro, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.