3 ponturi sa descoperi cele mai bune magazine de haine sport

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 12:52
6669 citiri
3 ponturi sa descoperi cele mai bune magazine de haine sport

Magazinele de haine sport, spre deosebire de florarii si farmacii, nu sunt atat de usor de gasit. Lucrurile se complica si mai mult pe masura ce standardele cumparatorilor cresc, iar majoritatea retailerilor profita de acest lucru pentru a mari, constant, preturile.

Daca te afli si tu in cautarea magazinului - pereche si nu stii de unde sa incepi, te vom ajuta cu cateva sfaturi care sa te ghideze:

1. Informeaza-te pe internet

Majoritatea magazinelor de haine sport au site-uri oficiale, care iti permit de cele mai multe ori sa-ti faci cumparaturile online sau care, cel putin, iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a gasi sediul magazinului sau pentru a lua legatura cu personalul acestuia.

In plus, forumurile sunt pline de discutii tematice pe acest subiect, iar parerea altor cumparatori ti-ar fi foarte utila pentru a lua o decizie in acest sens; aici nu vei gasi doar datele de contact, ci si feedbackul clientilor cu privire la preturi, calitate sau conditii de returnare a produselor.

Nu uita nici de retelele de socializare, si acestea pot fi o sursa de informare foarte buna atunci cand cauti un retailer.

2. Cauta furnizorii marilor branduri

Cele mai cunoscute firme de haine sport nu au devenit cunoscute intamplator, ci datorita calitatii lor. Chiar daca acestea sunt uneori mai costisitoare decat magazinele obisnuite, investitia iti va fi amortizata in timp.

Magazinele de haine sport pot comercializa unul sau mai multe branduri, in functie de clauzele pe care le-au acceptat pentru colaborare. Daca iti doresti varietate, opteaza, asadar, pentru un magazine care furnizeaza mai multe branduri.

3. Mergi la sigur

Marile magazine si mallurile adapostesc magazine de haine sport create de marile firme. Aici, preturile pot fi putin mai ridicate, din cauza chiriilor exorbitante, insa poti fi sigur/a de calitatea si de autenticitatea produselor pe care le cumperi. In plus, sunt la indemana oricui.

Citeste si:
AUR a anunţat depunerea unei plângeri penale în legătură cu testarea COVID a elevilor
AUR a anunţat depunerea unei plângeri penale în legătură cu testarea COVID a elevilor
Senatorul AUR Rodica Boancă a anunţat că a depus o plângere penală "pentru zădărnicirea combaterii bolilor" în legătură cu procedura de administrare a testelor rapide antigen non-invazive...
Nicolae Ciucă, despre taxarea marilor companii: ”Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili. Vom lua o decizie împreună”
Nicolae Ciucă, despre taxarea marilor companii: ”Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili. Vom lua o decizie împreună”
Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, 7 decembrie, că nu s-a luat "niciun fel de decizie" privind posibilitatea introducerii unei taxe pentru marile companii, menţionând că va discuta pe...