Amazon.com este business-ul anului 2017 pentru romani. Cum este posibil acest lucru?

Advertorial
Marti, 07 Martie 2017, ora 08:30
140684 citiri
Amazon.com este business-ul anului 2017 pentru romani. Cum este posibil acest lucru?

Amazon.com este cel mai mare retailer online din intreaga lume prin totalul vanzarilor sale, depasind inca din anul 2015 vanzari de peste 110 miliarde de dolari pe an, doar in America.

Amazon este dominat de antreprenori, adica de Third-Party Sellers, care folosesc serviciul Amazon FBA. Mai exact, 83% din vanzarile de pe acest site sunt generate de Third-Party Sellers.

Asadar ce inseamna Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) si in ce consta acest program?

Amazon a creat una dintre cele mai revolutionare retele de livrare a comenzilor din intreaga lume, iar acum orice antreprenor ce isi doreste sa intre pe aceasta piata de retailer din America poate beneficia de sistemul Amazon FBA. Prin intermediul acestei retele, produsele tale vor fi stocate in depozitele Amazon, urmand a fi impachetate, verificate si livrate catre clientii finali tot de Amazon.

Un alt avantaj major al programului Amazon FBA se refera la faptul ca se poate lucra direct din fata calculatorului, ceea ce iti ofera o libertate de miscare extraordinara, deoarece Amazon se ocupa de tot ceea ce inseamna bunul mers al afacerii, inclusiv monitorizarea platilor.

In urma unui studiu realizat de catre New York Times in anul 2016 - 29% dintre vanzatorii ce folosesc Amazon FBA castiga intre 60.000 USD si 100.000 USD pe an, in timp ce 31% fac peste 100.000 $ pe an.

Cum ajungi sa vinzi pe Amazon.com?

Ca in orice business, ai nevoie de o investitie initiala, un minim de 4.000-5.000 USD. Apoi poti incepe a cauta pe site-ul alibaba.com un furnizor pentru un produs ce doresti sa-l vinzi pe Amazon.com, urmand a stabili cu acesta toate detaliile de plata, modul de livrare al produselor etc. In prima faza iti vei asigura un stoc de 500-700 de bucati, dupa care il vei trimite in depozitele din America a celor de la Amazon, urmand ca acesta sa se ocupe de tot, profitul tau fiind intre 25-35%. Treaba ta va fi doar sa iti listezi produsul pe Amazon si sa-l optimizezi.

La o prima vedere acest tip de business suna destul de simplist, asta pentru ca Amazon se ocupa de tot, insa orice nou venit in lumea de online retail trebuie sa cunoasca piata si sa efectueze o analiza cuprinzatoare pentru a sti ce produse au o cerere pe Amazon, cum sa negocieze cu furnizorii si cum sa evite probleme de logistica in timpul transportului pana la depozitele Amazon.

Pentru a minimiza aceste riscuri, am facut o analiza de piata si am descoperit comunitati de antreprenori romani care fac acest tip de business cu succes, existand in aceste comunitati persoane care castiga peste 100.000 USD/ luna.

Cea mai buna comunitate de acest tip este Amazon HUB, fondatorii acestei comunitati oferind webinarii live despre acest model business de la A-Z. Pentru a afla toate detaliile, accesati site-ul AmazonHub.ro dand click AICI.

De ce este nevoie de un curs de formare pentru a vinde cu succes pe Amazon.com?

In Romania, oricine incearca sa devina antreprenor are nevoie de un background puternic pentru a lansa un start-up care sa aiba si succes.

In ceea ce priveste cursurile de vanzari obisnuite sau de ecommerce, acestea nu se preteaza sau nu acopera toate informatiile pentru acest tip de business.

Insa pentru a veni in sprijinul viitorilor antreprenori, fondatorii Amazon HUB, au lansat cursul Amazon StartUp pe platforma online AmazonHUB.ro. Acesta este un curs de formare foarte detaliat si concis, care va invata pe oricine pas cu pas secretele lansarii unui astfel de business pe site-ul Amazon.

Mai exact este vorba despre un webinar live format din 4 module, fiecare modul cu o durata de 4 saptamani. Aceste webinarii se tin in fiecare zi de luni intre orele 19-21, iar tu vei avea posibilitatea de a pune intrebari la cald, totul pentru a afla raspunsurile cat mai repede.

Atuul acestui curs este ca te va invata pas cu pas toate dedesubturile acestui business. Bineinteles ca aceste informatii costa bani, cursul avand in acest moment in pret de 499 EURO, redus de la 699 EURO.

Insa pentru a ajuta cat mai multi antreprenori, fondatorii Amazon HUB au creat un grup de facebook in care ai acces gratuit, il poti accesa AICI.

In acest grup poti pune intrebari iar membrii grupului iti vor raspunde, insa din pacate insa nu ai acces decat la primul modul din cursul Amazon StartUp.

Recomandarea noastra este sa te alaturi cursantilor din comunitatea Amazon HUB daca iti doresti sa dezvolti acest tip de business intr-un mod serios si organizat.

Bineinteles, puteti sa faceti acest tip de business si singuri. Exista foarte multe podcasturi, bloguri si o multitudine de alte surse pe internet unde va puteti informa cum sa porniti aceasta afacere.

Daca insa va doriti sa fiti ajutat de cineva cu experienta, atunci Amazon HUB este exact ceea ce cautati. Alaturi de aceasta comunitate veti afla cum functioneaza acest business si veti avea succes.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#amazon hub, #amazon business, #amazon startup, #comunitatea amazon, #antreprenor amazon, #vanzari Amazon, #amazon fba, #produse amazon, #produse Alibaba com, #cum sa vinzi pe amazon , #shopping online