Black Friday 2016 pe Vegis.ro: Reduceri pana la 75% la produse naturiste, pe 18 noiembrie

Advertorial
Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 18:00
4625 citiri
Black Friday 2016 pe Vegis.ro: Reduceri pana la 75% la produse naturiste, pe 18 noiembrie

(P) Vegis.ro demareaza campania de reduceri de Black Friday pe 18 noiembrie, ocazie cu care propune reduceri pana la 75%. Reducerile incep la ora 00:00 si se incheie la 23:59, iar clientii magazinului online de produse naturiste vor putea alege dintre cele peste 300 produse cu pret redus.

Categoriile de produse incluse in promotia de Black Friday sunt Suplimente, Produse Alimentare (Bio, Vegane, Raw), Produse Apicole, Cosmetice, Detergenti, Carti, Jocuri si Electrocasnice de bucatarie.

Cu ocazia Black Friday, echipa Vegis.ro estimeaza un numar de peste 1000 comenzi, Black Friday fiind singurul moment din an in care produsele naturiste comercializate pe site beneficiaza de reduceri ce ating nivelul de -75%.

"Toamna si iarna sunt anotimpurile care reprezinta sezonul de varf in vanzarea de produse naturiste, in special datorita necesitatii de a pregati organismul pentru frig si pentru a trata afectiuni precum raceala, gripa, dureri in gat sau starea de astenie specifica sezonului rece. Din acest motiv, Black Friday este unul dintre cele mai importante varfuri de vanzari din an, depasit poate doar de Craciun. Anul trecut, de Black Friday, am inregistrat peste 500 comenzi si ne asteptam ca anul acesta sa depasim 1.000", declara Mihai Bucuroiu, Fondator si Director de Dezvoltare Vegis.ro.

Stocurile produselor reduse sunt limitate, insa varietatea disponibila asigura optiuni pentru intreaga familie. De altfel, inca de anul trecut echipa Vegis.ro a remarcat tendinta clientilor ca de Black Friday sa diversifice produsele din cosul de cumparaturi.

"Am putea spune ca, pe Vegis.ro, clientii sunt destul de fideli in raport cu produsele pe care le comanda. In sensul ca, de cele mai multe ori, isi comanda cam aceleasi produse, cu mici variatiuni in functie de noutatile disponibile pe site. Insa, Black Friday este momentul in care experimenteaza mai mult, de aceea si valoarea medie a comenzii creste cu 20-25%, ajungand la aproape 200 lei", completeaza Mihai Bucuroiu.

Valoarea medie a unei comenzi pe Vegis.ro este de 155 lei, iar de Black Friday aceasta ajunge la 195 lei.

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de peste 4 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.

Din modernul sediu din Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase in toata tara, in 24-48h de la confirmarea comenzii. Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor.

Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare.

De asemenea, Vegis.ro este unicul site din Romania certificat de catre cel mai mare producator mondial de suplimente Solgar avand licenta RO111, acordata pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clientilor sai.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#produse naturiste, #suplimente alimentare , #shopping online