Cele mai cunoscute avantaje oferite de produsele de unica folosinta

Joi, 23 Martie 2017, ora 12:00
11550 citiri
Cele mai cunoscute avantaje oferite de produsele de unica folosinta

(P) Produsele de unica folosinta sunt foarte importante atunci cand vine vorba despre igiena la locul de munca, si desfasurarea activitatilor in conditii optime.

Cu precadere destinate intreprinderilor, produsele de unica folosinta au un rol bine definit si sunt parte complementara echipamentelor de lucru si procedurilor efectuate in cadrul societatilor.

Produsele de unica folosinta au numeroase avantaje, pe care le stii sau nu, dar care stiute vor elucida misterul alegerii dintre produsele de unica folosinta si cele refolosibile.

Principalele avantaje oferite de produselor de unica folosinta

Sunt unele produse de unica folosinta capabile sa ofere o absorbtie mult mai mare decat cele refolosibile, cum este cazul lavetelor fabricate din fibra sintetica si fibra de hartie. De asemenea, poti alege dintr-o gama variata de produse, confectionate din materiale subtiri sau rigide.

Produsele de unica folosinta iti salveaza timpul?

Produsele de unica folosinta, precum hainele, lenjeria si alte articole de unica folosinta, iti salveaza foarte mult timp.

Nu mai ai nevoie de timp destinat procesului de spalare al produselor si bani irositi pentru curatarea, albirea si uscarea sau calcarea acestora.

Poti spune la revedere si spalarii repetitive, in cazul produselor care necesita o igiena atenta. Produsele de unica folosinta sunt mereu noi, igienizate, curate, relativ ieftine si cu disponibilitate imediata.

Produsele de unica folosinta iti salveaza banii?

Costurile de achizitie in cadrul produselor de unica folosinta sunt egale cu pretul pentru spalarea produselor refolosibile, fara a fi luat in calcul costul produselor destinate procesului de spalare: masini de spalat, produse de curatare si igienizare, apa si electricitatea.

Pentru a avea control asupra bugetului, trebuie sa stabilesti cand platesti suma de bani pentru produse si la cat timp. Odata ce ai incheiat un contract cu o firma de distribuire, vei putea avea control si asupra momentului de epuizare stoc.

Produsele de unica folosinta sunt intotdeauna disponibile, si sunt prezente pe piata la un pret mic, in comparatie cu multe alte produse refolosibile.

Produsele de unica folosinta sunt profesionale?

Nu uita ca imaginea firmei tale inseamna foarte mult, atunci cand vine vorba de afisarea acesteia in fata clientilor. Curatenia si igiena sunt doua reguli esentiale. Faptul ca ii intampini cu imbracaminte si lenjerie de unica folosinta, va crea impresia de o imagine impecabila, o firma care pune pret pe cele doua reguli.

Produsele de unica folosinta, de asemenea, imbunatatesc productivitatea echipei cu care lucrezi si acorda mult mai multa flexibilitate si rapiditate.

Produsele de unica folosinta sunt prietene cu mediul inconjurator?

Zi de zi, fabricile de productie a produselor de unica folosinta incearca sa imbunatateasca calitatea acestora si sa diminueze afectarea mediului inconjurator.

De aceea, in compozitia lor sunt folosite materiale precum plastic reciclat de la consumatori.

Astfel, produse precum capele de cap sau acoperitoare de pat sunt fabricate din materiale refolosibile.

Datorita tehnologiei inovatoare, rezultatele finale sunt asemenea materialelor traditionale. De asemenea, toate produsele sunt fie biodegradabile, fie reciclabile.

Produsele de unica folosinta sunt foarte apreciate de catre multe dintre societatile din Romania. Dispo Trading ofera o gama variata de produse de unica folosinta, produse care sunt destinate, in mod special, persoanelor juridice. Atentia si grija pentru igiena, se regaseste in fiecare produs disponibil in catalogul online.

Produse importate, dar si fabricate, articolele de unica folosinta sunt indispensabile si de mare folos clientilor din oricare domeniu. Fie ca este vorba de domeniul medical, beauty sau alimentar, produsele vor aduce un mare plus oricarei firme.

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...