Cele mai noi tehnologii ale aparatelor de aer conditionat

Advertorial
Marti, 28 Iunie 2016, ora 16:28
12445 citiri
Cele mai noi tehnologii ale aparatelor de aer conditionat

Confortul termic scade in toate spatiile interioare in cursul verii. Astfel, nevoia de a crea o temperatura confortabila este imperativa, atat pentru sanatate, cat si pentru realizarea eficienta a tuturor activitatilor cotidiene. Intr-un astfel de context, cautam solutii care sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele.

Sistemele de aer conditionat reprezinta cea mai eficienta metoda de racire a aerului din orice interior, de aceea, alegerea unui echipament de aer conditionat adecvat reprezinta o provocare si implica un efort de cercetare a produselor existente pe piata.

Trebuie sa ne informam, sa identificam cu exactitate caracteristicile spatiului in care urmeaza sa instalam aerul conditionat, precum si caracteristicile produselor existente pe piata.

Dotarile aparatelor de aer conditionat in 2016

Tehnologiile noi au permis crearea unor sisteme performante care se perfectioneaza continuu. Avem astfel posibilitatea de a alege produse de inalta calitate cu dotari ultramoderne menite nu doar sa ne sporeasca gradul de confort, ci mai degraba sa ne depaseasca asteptarile si imaginatia.

Cele mai noi sisteme de aer conditionat au la baza implementarea tehnologiei Inverter, care presupune utilizarea unui nou model de compresor cu o calitate frigorifica si calorica variabila.

Compresorul este conectat la o unitate de control electronic care controleaza turatia ventilatoarelor, precum si capacitatea compresorului, determinand aparatul de aer conditionat sa functioneze la capacitate maxima si sa raceasca spatiul intr-un timp scurt.

Pe masura ce pragul de temperatura se apropie de cel dorit, se micsoreaza turatia ventilatoarelor si capacitatea compresorului.

Cand se atinge temperatura optima, compresorul functioneaza continuu la o capacitate mica pentru mentinerea acesteia, reducand consumul de energie cu aproximativ 30% comparativ cel al aparatelor clasice si optimizand totodata costurile.

Tehnologiile noi aduc si panouri de control digitale cu indicatori vizuali si ecrane de tip LCD.

Butoanele acestora sunt mari si sunt insotite de text sau de pictograme. Pe ecran este afisata in permanenta temperatura.

Aceste aparate sunt dotate cu un timer pentru setarea orei la care sa porneasca sau sa se inchida.

Functia sleep permite reducerea gradului de racire sau oprirea aparatului pe timpul noptii, sau, chiar mai mult, repornirea aparatului in cazul in care temperatura scade sub o anumita valoare setata.

Totodata, aparatele dispun si de functii de autodiagnosticare, putand identifica potentialele probleme.

Alte functii disponibile pentru noile aparate de aer conditionat sunt cea de dezumidificare, functia Turbo care permite incalzirea sau racirea rapida a aerului din incapere, functia de autocuratare sau de curatare cu raze ultraviolete (UV).

Aceasta functie dezinfecteaza si distruge bacteriile saprofite si mucegaiul cu ajutorul unei lampi de sterilizare. Aerul se mentine astfel curat, purificat si dezinfectat.

Sistemele de climatizare moderne au un nivel de zgomot redus, iar unele modele permit directionarea fluxului de aer orizontal, fara a expune in mod direct fluxului de aer persoanele existente in incapere.

Unul dintre cele mai importante aspecte este ca produsele care functioneaza pe baza noilor tehnologii au o durata de viata lunga, iar costurile lor sunt amortizate in timp scurt datorita consumului scazut de energie.

Superklima Instalatii ofera clientilor sai o gama complexa si variata de produse destinate climatizarii si dotate cu tehnologii de varf, precum si servicii profesionale de montaj, mentenanta si service ale acestora.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#aer conditionat Inverter, #aparat aer conditionat , #shopping online