Cum te ajuta calificativele sa inchei tranzactii avantajoase pe Okazii.ro

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 15:45
2108 citiri
Cum te ajuta calificativele sa inchei tranzactii avantajoase pe Okazii.ro

Pe Okazii.ro fiecare calificativ pe care il primesti sau pe care il acorzi este important. Prin acest sistem unic pe piata romaneasca, Okazii.ro asigura transparenta tranzactiilor, oferind totodata vanzatorilor oportunitatea de a se face remarcati mai usor, iar cumparatorilor posibilitatea de a se orienta simplu spre cele mai bune produse.

Sistemul de calificative este un instrument complex, pe care Okazii.ro il optimizeaza permanent. Cu ajutorul sau, utilizatorii sunt evidentiati pe site in functie de gradul de profesionalism si de istoricul tranzactiilor. Acest lucru mentine cresterea calitatii produselor pe Okazii.ro si consolideaza, in timp, siguranta mediului de tranzactionare.

Datele Okazii.ro arata ca in ultimele 12 luni numarul total al calificativelor acordate a depasit 1.600.000, iar peste 97% dintre acestea sunt calificative pozitive. Cumparatorii au acordat 49% dintre calificative, iar vanzatorii - 51%.

De curand, calificativele au devenit si mai importante deoarece parerea cumparatorilor este prezentata si in pagina de produs, in cadrul unei sectiuni speciale. Aici se afiseaza media calificativelor detaliate acordate pentru produsul respectiv si comentariile adaugate in momentul acordarii calificativelor.

Cum sunt avantajati vanzatorii?

Un numar mare de calificative pozitive reprezinta dovada faptului ca vanzatorii ofera produse de calitate, iar in acest fel au sanse sporite de a incheia tranzactii mai multe, intr-un timp mai scurt.

De fiecare data cand primesc un calificativ standard de la un cumparator, vor primi si unul detaliat de care se va tine cont atat la calcularea mediei din pagina de produs, cat si la rating-ul de vanzator.

Ce beneficii au cumparatorii?

Alegerea unui produs nu este intotdeauna simpla. Pe langa pretul bun al produselor, seriozitatea si promptitudinea vanzatorului sunt aspecte foarte importante pentru cumparatori.

Prin intermediul calificativelor acestia au acum la dispozitie, chiar in pagina produsului, informatii detaliate oferite de alti cumparatori atat despre vanazator, cat si despre oferta respectiva si pot lua astfel cea mai avantajoasa decizie.

Cum poti sa primesti mai multe calificative pe Okazii.ro?

  • Acorda calificative partenerilor de tranzactii. Aceasta este cea mai importanta metoda de a obtine, la randul tau, calificative.
  • Daca ai multe calificative de acordat, Okazii.ro te ajuta sa nu pierzi timp pretios, oferindu-ti optiunea sa acorzi intr-un singur pas calificative pentru toate tranzactiile.
  • Cand vinzi, nu uita sa personalizezi mesajul pe care Okazii.ro il trimite cumparatorilor la fiecare tranzactie finalizata si aminteste-le acestora sa-ti acorde calificative.

Acorda calificative de fiecare data cand inchei tranzactii pe Okazii.ro si valorifica fiecare oportunitate de a primi calificative.

Astfel, vei beneficia de toata vizibilitatea pe care Okazii.ro o poate oferi produselor tale atunci cand vinzi, dar si de toate sansele sa faci cumparaturi in cele mai avantajoase conditii.

Citește și:
Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale
Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale
Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și fost lider al PNL, a lansat marți, 27 septembrie, un nou atac împotriva foștilor colegi care au ales coaliția cu PSD și a...
Chichița legislativă prin care PSD-PNL lasă în mod cinic fără primar peste 50 de localități
Chichița legislativă prin care PSD-PNL lasă în mod cinic fără primar peste 50 de localități
La doi ani de la alegerile locale, zeci de comune și orașe din România au rămas fără primar din varii motive cum ar fi decesul edilului, probleme în justiție ori demisii. În ciuda...