Fashion Days se reinventeaza. Acum gasesti mai usor hainele tale de firma preferate!

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 14:54
2994 citiri
Fashion Days se reinventeaza. Acum gasesti mai usor hainele tale de firma preferate!
Foto: stokpic.com

Platforma Fashion Days se innoieste cu o noua interfata, care va oferi o separare mai clara intre colectiile noi si (in-season, disponibile in stoc) si partea de campanii de reduceri.

Modificarile reflecta trecerea companiei de la un magazin cu vanzari rapide la unul de retail online, care pune accent pe colectiile noi si care beneficiaza de livrare rapida.

Ce e nou:

Homepage special pentru femei si barbati. Noua versiune a platformei inlocuieste listarea campaniilor cu un nou homepage customizabil pentru femei sau barbati si include pagini separate pentru colectiile noi si cele la reduceri.

Recomandari de produse. De asemenea, in pagina de start, ai acum acces la recomandari pentru diverse categorii de produse, la catalogul de branduri si la lista produselor recent cumparate din shop.

Comanzi fara sa te inregistrezi. De acum, poti comanda fara sa te inregistrezi pe site si paginile de produs se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod atractiv, cu zoom automat si includ continut suplimentar despre produse.

Gasesti usor ce ti se potriveste. Poti gasi produsele mai usor si rapid, cautandu-le in functie de sex, dimensiuni, categorie, culoare si pret.

"Schimbarile aduse site-ului au dus la o crestere semnificativa a ratelor de conversie. Noua interfata online ofera clientilor nostri acces mai usor la produse si informatiile despre acestea, ceea ce scurteaza timpul destinat cumparaturilor online.

De asemenea, toate aceste schimbari au dus la imbunatatirea experientei utilizatorilor si pe versiunea mobil a shop-ului. Scopul final al eforturilor noastre este mentinerea si cresterea indicelui de evaluare al loialitatii clientilor nostri - NPS (Net promoter score), care este in permanenta peste 50%", a declarat Silviu Croitoru, Chief Product Officer - Fashion Days.

Pentru mai multe noutati, intra pe site-ul Fashion Days si pe blog-ul "The Daily Issue", ce ofera inspiratie pentru fiecare zi.

***

Fashion Days este cea mai mare destinatie de fashion cu o selectie vasta de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, la preturi atractive.

Compania pune la dispozitia clientilor sai produse 100% originale alese direct de la distribuitori autorizati ai brandurilor internationale de top precum: Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, Esprit, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox si multe altele.

Fondata in 2009 de catre antreprenori elvetieni, compania s-a extins rapid si opereaza in prezent in Romania, Bulgaria si Ungaria. Din 2011, Fashion Days este parte a grupului Naspers, fapt care genereaza mai multe idei inovatoare pentru dezvoltare si beneficii clientilor.

Cu peste 4 milioane de clienti, Fashion Days este unul dintre jucatorii cheie ai industriei de moda din regiune, care transforma shoppingul online intr-o experienta surprinzatoare si captivanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#site Fashion Days, #haine Fashion Days, #interfata noua Fashion Days , #shopping online