Idei de incaltaminte pentru cei mici: adidasii

Advertorial
Marti, 31 Mai 2016, ora 15:13
6359 citiri
Idei de incaltaminte pentru cei mici: adidasii

Cel mic incepe sa creasca si observati ca-i place din ce in ce mai mult sa faca sport in natura? Ce-ar fi sa-i imbogatiti colectia de incaltaminte cu o pereche noua de adidasi confortabili?

In plus, cunoscandu-i personajele din desene animate favorite ii puteti achizitiona o pereche de adidasi copii cu care sa-i fie drag sa se incalte.

Astfel Planes, Cars, Barbie, Frozen, Testoasele Ninja pot fi o sursa foarte buna de inspiratie pentru dumneavoastra, iar cel mic va avea astfel un prilej in plus sa socializeze cu prietenii lui.

In plus, parca orice sport practicat in timp ce este incaltat cu adidasii lui favoriti este mai frumos, care daca mai sunt dotati si cu leduri ce se aprind de fiecare data cand calca, vor fi si mai indragiti!

Alegeti niste adidasi cu panouri din tesatura care au efect de racire, guler si limba captusite, brant capitonat cu spuma de memorie, talpa flexibila cu tractiune. Celebrele crampoane sunt si ele prezente, astfel ca micutii isi pot imagina ca seamana tot mai mult fotbalistii lor preferati in timp ce alearga dupa o minge.

In afara de criteriul estetic, cand vine vorba de adidasi copii un alt aspect important ce trebuie avut in vedere inainte de achizitionare il reprezinta comoditatea acestora.

Din piele naturala, intoarsa sau tip nappa, in diverse culori, atat pentru baietel, cat si pentru fetita, aveti de unde alege modelul potrivit gusturilor celui, dar si bugetului dumneavoastra, piata fiind extrem de ofertanta.

Diversele marimi si faptul ca puteti gasi si modele pentru bebelusi va vor usura mult procesul de cautare.

In functie de preferinte, puteti opta pentru modele care au sistem de prindere cu aripi sau pentru cele cu lipici.

Multe dintre perechile de adidasi pe care le veti gasi pe piata sunt incluse in categoria generica de pantofi, insa din cum arata va veti da seama ca de fapt este vorba de celebrii adidasi.

Iubitorii anumitor branduri, pot gasi adidasii favoriti fie online, fie offline chiar si la preturi care beneficiaza de reduceri. Sau oferte de tipul "Cumperi 2 perechi si platesti 1".

Totul este sa stiti sa va orientati. Un magazin care practica astfel de reduceri este Noriel, unde consultantii de vanzari va stau la dispozitie cu sfaturi utile pentru alegerea modelului potrivit. In plus, la unele dintre modele, puteti beneficia si de transport gratuit.

Mult spor si inspiratie la shopping!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#adidasi copii, #adidasi bebelusi , #shopping online