Invitatie la shopping Cum sa iti decorezi casa in stil modern (Galerie Foto)

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 18:27
3924 citiri
Invitatie la shopping Cum sa iti decorezi casa in stil modern (Galerie Foto)
Foto: La Repubblica

Sfaturile editorului lifestyle pentru cititorii Ziare.com

Multi dintre noi am face multe pentru o casa in care sa ne simtim bine, impliniti si satisfacuti ca am reusit sa avem un loc in care sa ne refugiem si sa ne revenim dupa orele grele de munca.

Iar persoanele care au deja o casa se pot gandi cum sa o infrumuseteze. Si cand e vorba de locuinta noastra nu trebuie sa neglijam aspectul ei. De aceea putem sa ne punem la curent cu ultimele noutati in materie si sa cumparam obiecte decorative care vor completa decorul.

Mai mult chiar, aspectul locului in care ne petrecem mare parte din timp spune multe despre noi, despre stilul de viata si despre caracterul nostru. Casa trebuie sa fie o "prelungire" a personalitatii noastre, locul unde ne putem incarca bateriile.

Persoanele nonconformiste care nu sunt deranjate de arta mai dura pot sa isi decoreze baia cu obiecte care imita corpul uman. De la savoniera in forma de creier, pana la suportul de periute de dinti care infatiseaza o alta parte a corpului uman, aceste obiecte isi pot face cu usurinta loc in baia voastra.

Cei mai sensibili pot opta pentru obiectele din portelan cu flori discrete sau alte modele asemanatoare. Persoanele interesate de lucrurile cu design unic, dar care spun ceva si despre locul unde au fost facute, pot alege farfuriile decorate cu silicon.

Cei care au simtul umorului dezvoltat isi pot decora o camera cu tapetul plin de schelete. Desi pare morbid la prima vedere este chiar amuzant si destinde privirea datorita culorilor vii si luminoase.

Persoanele care apreciaza cafeaua si momentul unic al diminetii in care este ea bauta atunci vor aprecia si designul unic al cestilor de cafea, iar femeile se vor declara incantate de cele cu Audrey Hepburn.

Farfuriile cu turnul Eiffel iti vor face cina mai romantica prin simplul fapt ca iti reamintesc de Paris. Insa alegerile nu se opresc aici, decoratorii vin cu produse pentru toate gusturile. Trebuie doar sa faci o plimbare prin magazinele de decoratiuni interioare sau o sedinta de cautari pe Internet ca sa schimbi aspectul casei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#obiecte decorative casa, #farfurii portelan corp uman, #tapet schelete umane, #invitatie shopping , #shopping online