(P) Caracteristici specifice ale scaunelor de birou

Advertorial
Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 12:07
14419 citiri
(P) Caracteristici specifice ale scaunelor de birou

Atunci cand se vorbeste de scaunul de birou se discuta despre confort in primul rand intrucat oamenii care lucreaza de la birou petrec ore in sir pe acesta.

De aceea, este foarte important sa avem parte de scaune de calitate la locul de munca pentru a ne desfasura activitatea in conditii optime. Specialistii recomanda tipul de scaun ergonomic.

Ergonomia reprezinta de fapt un sistem eficient de utilizare al scaunului care ofera in acelasi timp confort utilizatorului.

Persoanele care muncesc acasa isi pot cumpara propriul scaun de birou ergonomic. Produsele se pot comanda online prin intermediul website-urilor specializate sau se pot cumpara din magazinele dedicate mobilierului.

Orice produs expus pe site are o descriere si o denumire anume, astfel le poti identifica rapid pe cele ergonomice.

Totusi trebuie sa fii atent la cateva caracteristici deoarece acestea pot fi diferite de la un produs la altul. Pentru ca vrei sa-l alegi pe cel potrivit pentru tine verifica inaltimea, bratele, spatarul si sezutul.

Nu uita de tetiera si tapiteria in cazul in care acestea exista. Bratele sunt foarte importante in special pentru un scaun de birou. Ele nu trebuie sa lipseasca intrucat ajuta la o pozitie ideala a umerilor, permitand bratelor sa stea sprijinite.

De altfel, un aspect esential ce trebuie avut in vedere este spatarul care trebuie sa sprijine coloana vertebrala si sa sustina partea lombara. Este de preferat ca intregul spatar sa fie indeajuns de mare incat sa sprijine si umerii si gatul.

Sezutul unui scaun ergonomic trebuie sa fie confortabil pentru orice persoana si de cele mai multe ori acest lucru se poate testa doar in magazine. Din acest punct de vedere sunt mai avantajoase magazinele din centrele comerciale intrucat cele din mediul online nu pot fi testate. Exista insa o multime de magazine de comert electronic care le comercializeaza, Dedeman, importatorscaune.ro etc.

Tetiera este diferita de la un scaun la altul, dar exista si scaune care nu au aceasta parte. Ea este importanta pentru ca sustine capul atunci cand vrei sa-l inclini pe spate. Chiar daca nu este utilizata des de catre oameni, ea poate ajuta omul sa se relaxeze intrucat acesta poate sta destul de incordat atunci cand lucreaza de la birou.

La locul de munca nu se pot face discriminari si de aceea toti angajatii primesc la birou acelasi model de scaun. Totusi companiile care isi respecta angajatii tin cont de rugamintile acestora si iau in considerare mai multe aspecte.

Un scaun care sa se plieze pe placul mai multor persoane trebuie sa fie in primul rand unul care sustine coloana vertebrala, are brate si un sezut confortabil. Totusi exista si scaune speciale pentru directori. Acestia au parte de produse mai bune, mai confortabile si cu siguranta mai scumpe!

Este important totusi ca pe langa aceste aspecte mentionate mai sus, angajatii sau oamenii care-si cumpara scaun de birou pentru acasa sa si-l poata regla in functie de inaltime si preferinte. Astfel, iti poti regla spatarul, inaltimea dar si bratele.

Este indicat sa-i oferi clientului posibilitatea ajustarii produsului in functie de nevoile personale, acest lucru fiind valabil si in cazul unui scaun de birou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#scaune birou, #scaun ergonomic birou , #shopping online