Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Trei magazine online care ofera produse si servicii folositoare in viata de zi cu zi

Advertorial
Vineri, 20 Mai 2016, ora 12:37
13625 citiri
Trei magazine online care ofera produse si servicii folositoare in viata de zi cu zi

Fara indoiala, internetul face parte din viata noastra de zi cu zi si ne este util in tot felul de activitati si situatii, fie ca ne ajuta sa gasim rapid anumite informatii dorite, sa comunicam cu persoanele dragi sau sa ne usuram munca.

De asemenea, un alt beneficiu al acestuia il reprezinta posibilitatea de a face cumparaturi online, un fenomen din ce in ce mai apreciat in Romania.

Spre deosebire de shopping-ul clasic, in magazinele mici sau supermarketuri, cel pe internet ofera avantajul ca oricine poate achizitiona produsele necesare in orice moment al zilei, fiind nevoie doar de un smartphone sau un laptop.

In plus, se reduce semnificativ timpul pierdut in incinta centrelor comerciale, la cozi sau in trafic.

O mare parte din companiile romanesti au inteles perfect aceasta dorinta a oamenilor de a profita din plin de cumparaturile pe internet, asa ca au dezvoltat magazine online care sa le vina in ajutor cu fel de fel de oferte.

In sensul acesta, va prezentam trei site-uri autohtone care pun la dispozitia clientilor sai produse si servicii utile pentru oricine.

ElectraInstal - Avand o experienta de peste 15 ani pe piata locala, ElectraInstal ofera servicii de distributie si montare de interfoane si videointerfoane atat pentru apartamente din blocuri, cat si pentru vile, acestea avand caracteristici diferite, in functie de buget, necesitati si preferinte.

Gama de interfoane de pe ElectraInstal are la baza tehnologie de ultima generatie, zeci de functii practice si un design elegant.

De asemenea, pe site-ul sau oficial, ElectraInstal pune la dispozitie o gama foarte bogata de dispozitive de control acces, automate pentru iluminat, precum si cartele optice si taguri de proximitate la preturi reduse.

AutoAtu - Acest magazin online vine in ajutorul persoanelor care sunt in cautarea unor piese auto disponibile la un raport corect intre calitate si pret.

Avand in stoc articole si accesorii pentru orice tip de masina, de la produse universale precum ulei de motor, lichid de frana, capace, antigel sau covorase din cauciuc, pana la elemente de caroserie, placute frana Dacia Logan, BMW, Ford, Audi, VW si multe altele, serviciile AutoAtu sunt potrivite pentru toti soferii.

In plus, specialistii firmei ofera consultanta profesionala si toate informatiile de care au nevoie clientii atunci cand achizitioneaza astfel de piese auto.

Scaune Online - Magazinul online scauneonline.ro importa si comercializeaza sute de scaune de birou, de bucatarie, de bar, scaune directoriale, pentru copii, de conferinta, de relaxare sau scaune cu masaj, precum si masute de cafea sau seturi de mobilier pentru gradina si terasa.

Avantajul acestui site il reprezinta faptul ca ofera informatii clare si transparente despre toate produsele, fotografii sugestive si un pret corect, astfel incat cel care comanda sa aiba parte de o experienta placuta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#magazin online, #piese auto online, #scaune online, #magazin interfoane , #shopping online