3 servicii care iti imbunatatesc viata de zi cu zi

Advertorial
Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 17:10
8258 citiri
3 servicii care iti imbunatatesc viata de zi cu zi
Foto: gaymensdatingandrelationshipretreat.com

(P) Zilnic avem nevoie de "ajutor" pentru a ne desfasura corespunzator activitatile. Pentru bunul curs al lucrurilor, este esential sa fim in tema cu serviciile disponibile care ne-ar putea sprijini in orice situatie cotidiana.

Iti prezentam trei servicii menite sa iti imbunatateasca viata:

Bravissimo Art School

Daca cei mici sunt fericiti, si parintii sunt multumiti. Daca ii vreti relaxati si plini de voie buna, va puteti inscrie copiii la lectiile de actorie oferite de Bravissimo Art School.

Activitatile extrascolare sunt pline de beneficii in cazul celor mici, contribuind la dezvoltarea armonioasa a acestora prin cresterea increderii in propria persoana, stimularea puterii de concentrare si prin dobandirea unui caracter disciplinat.

La Bravissimo Art School, copiii tai se vor putea distra dar evolua, totodata, in adolescenti inteligenti si talentati.

Scoala artistica ofera si cursuri de chitara, de pian, de vioara, de canto sau de dans. Inscrie-ti copiii la cursul care li se potriveste cel mai bine!

EasyWash

Hainele curate si frumos parfumate au, parca, o influenta buna asupra dispozitiei unei persoane, o imagine buna de sine ridicandu-ne parca moralul instantaneu.

In plus, oricine are nevoie de instrumentele necesare ori de un serviciu care asigura curatarea intregii garderobe.

O optiune ideala pentru studenti, dar si pentru oamenii foarte ocupati, este laundromatul.

Ce este un laundromat? Un laundromat este un spatiu special amenajat cu mai multe masini de spalat in care oricine poate veni sa isi spele rufele rapid.

Spalatoria de haine EasyWash functioneaza cu jetoane, in sistem self-service, si are usile deschise nonstop pentru persoanele care nu au timp sau posibilitatea de a-si curata hainele acasa. La EasyWash poti spala si usca, in mai putin de o ora, o cantitate foarte mare de haine.

Laundromatele EasyWash se gasesc in Bucuresti, in zonele Timpuri Noi, Vitan si Pajura, precum si in Timisoara.

Autohut

Buna functionare a masinii personale, care ne poarta pe oriunde avem nevoie, este foarte importanta zi de zi.

Autohut este un magazin online cu piese si accesorii auto care a reusit, intr-un timp foarte scurt, sa se impuna pe piata din Romania.

Avand in portofoliul sau peste doua milioane de piese auto si accesorii pentru toate tipurile de masini, indiferent ca vorbim despre BMW, Mercedes, Fiat, Peugeot, Renault, Volkswagen, Lancia, Mini, Toyota sau Seat.

In perioada urmatoare, Autohut te asteapta cu o multime de oferte atractive la produse universale, de la ulei de motor, antigel si lichid de frana, la baterii auto Varta la preturi mici. Mai mult decat atat, Autohut ofera si service auto la preturi mai mult decat convenabile.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#activitati extrascolare copii, #spalatorie haine jetoane, #magazin baterii auto , #stiri shopping