A inceput Black Friday la OTP Leasing. Ai reduceri uriase si comisioane reduse pentru bunuri recuperate

Advertorial
Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 11:23
17926 citiri
A inceput Black Friday la OTP Leasing. Ai reduceri uriase si comisioane reduse pentru bunuri recuperate

OTP Leasing a lansat Black Friday, o campanie care cuprinde reduceri substantiale pentru diverse bunuri, de la automobile, pana la electronice si produse pentru domeniul HoReCa. In perioada 13-15 noiembrie, OTP Leasing ofera discount-uri de pana la 70% si reducerea comisioanelor asociate pentru produse din portofoliul de bunuri reposedate.

Reduceri pentru bunuri HoReCa

Pentru ca perioada pandemica a afectat puternic domeniul HoReCa, OTP Leasing are oferte speciale pentru bunurile din acest sector. Toate aceste produse au un discount de 70%.

Reduceri de 70% exista si pentru ecranele de tip LCD din portofoliu, care pot fi utilizate in spatiile dedicate prezentarilor de produse sau alte materiale asociate.

Reduceri pentru autovehicule

Compania de leasing ofera discounturi de pana la 50% pentru autovehiculele si remorcile/semiremorcile recuperate prezentate pe site. Atat comisionul de administrare lunar, cat si management fee-ul au fost reduse la numai 0.13% fiecare.

De asemenea, pentru toate bunurile reposedate din portofoliu se aplica o dobanda redusa, de numai 3.99%. Perioada maxima de finantare este de 59 de luni. Oferta cu discount si reduceri de taxe OTP Leasing include autoturisme, autovehicule comerciale si remorci/semiremorci.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, OTP Leasing ofera solutii personalizate de leasing financiar pentru toate sectoarele de lucru, intr-un timp scurt si la costuri avantajoase.

#Black Friday, #Black Friday 2020 , #stiri shopping