Manier.ro | Tot ce trebuie sa stii despre gentile barbatesti

Advertorial
Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 17:05
15624 citiri

In ziua de astazi, geanta barbateasca nu mai este un element surpriza, ba mai mult decat atat piata pune la dispozitia cumparatorilor o ofera larga de genti piele pentru barbati care sa satisfaca toate gusturile, preferintele si buzunarele si care sa se potriveasca cu succes tuturor tipurilor de tinute. Astfel ca, daca esti in cautarea unei genti care sa te reprezinte si sa se potriveasca stilului tau, vei gasi o selectie larga, de la materiale, texturi si modele diferite, la culori si nuante disponibile. Iar acest lucru nu poate face decat sa iti ingreuneze procesul de selectie.

Care este cel mai ofertant material pentru confectionarea gentilor pentru barbati pe care il gasesti pe piata la momentul actual?

Ei bine, din punctul nostru de vedere, pielea naturala este cea mai buna solutie pentru fabricarea gentilor, indiferent ca vorbim despre o geanta pentru femei sau o geanta pentru barbati. Pe langa aspectul sau inconfundabil, gentile de piele ofera multiple avantaje, dintre care mentionam rezistenta, aspect estetic, durabilitate, flexibilitate, confort, durata de viata extinsa, impermeabilitate si bineinteles autenticitate.

Daca vrei sa fii sigur ca geanta pe care urmeaza sau ai achizitionat-o deja este din piele 100 % naturala poti efectua cateva teste simple si rapide. Ai grija insa, unele teste pot distruge aspectul produsului, prin urmare te sfatuit fie sa le efectuezi intr-un loc care nu este vizibil - asta in cazul in care ai achizitionat produsul, fie sa ceri aprobarea vanzatorului sau sa il rogi pe acesta sa le efectueze pentru tine. Iata care sunt acestea:

  1. Apasa foarte usor cu unghia pe material, pentru a testa si rezistenta materialului pe care il ai in fata. Daca urma dispare si materialul isi pastreaza aspectul impecabil, atunci vorbim de un produs din piele naturala. Daca materialul se va zgaria inseamna ca pielea este artificiala.
  2. Daca atunci cand atingi materialul acesta iti lasa impresia unei atingeri supla si fina, si mai mult decat atat, acesta nu prezinta cute, inseamna ca ai achizitionat un produs din piele naturala. Insa daca materialul este rigid si se intinde (este elastic) inseamna ca produsul pe care l-ai achizitionat nu este piele naturala.
  3. Un test ceva mai periculos, in sensul in care poate distruge aspectul produsului, este realizat cu ajutorul unei flacari. Daca atunci cand atingi piele cu flacara, aceasta nu isi schimba deloc aspectul inseamna ca este naturala, in schimb daca se increteste, se topeste sau se decojeste atunci cand caldura flacarei o atinge inseamna ca vorbim despre o piele artificiala.
  4. Pretul - daca gasesti un produs modern, fara defecte si urme normale de uzura, care este prea ieftin ca sa fie confectionat din piele naturala, inseamna ca asa si este.

Daca iti doresti un produs din piele naturala ar trebui sa acorzi o atentie deosebita tuturor aspectelor de mai sus. Iar pentru ca procesul de alege a unei genti pentru barbati se poate dovedi a fi unul dificil, impreuna cu Manier.ro iti prezentam mai jos cateva criterii / indicatii care sa te ajute si sa simplifice acest proces. Dar inainte de toate, cateva cuvinte despre Manier. Companie Manier s-a lansat pe piata din Romania in anul 2014. Si pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse din piele naturala 100%, de o calitate incontestabila. Pe langa gentile din piele naturala, toate importante din Italia - o selectie ce cuprinde peste 2500 de genti, unele create special pentru acestia, Manier mai pune la dispozitia clientilor sai si alte produse realizate tot din piele 100% naturala, precum curele, portofele, port - chei, port-monede, toate din piele 100 % naturala, destinate atat femeilor cat si barbatilor, dar si produse cosmetice, produse pentru aromaterapie si ambient, importate din Olanda, potrivite pentru toti membrii familiei.

1. Tipurile de genti

Bineinteles ca piata iti pune la dispozitie o serie intreaga de genti, potrivite pentru orice tip de tinuta. Insa in materialul de astazi vom discuta doar despre gentile confectionate din piele 100% naturala. Prin urmare, ai mai multe variante de genti barbatesti la dispozitie, caci pielea este un material versatile, ce poate fi cu usurinta asortat cu aproape orice tip de tinuta:

  • Genti din piele tip postas;
  • Geanta sport din piele;
  • Mapa din piele;
  • Genti de piele de voiaj;
  • Borsete din piele ce se pot atasa de curea;
  • Borsete din piele de umar;
  • Genti de laptop din piele;
  • Rucsacuri din piele;
  • Geanta de piele tip servieta;

2. Tipul de piele si modul de tabacire

Atunci cand achizitionezi un produs din piele naturala, este indicat sa te documentezi si asupra tipului de piele folosit. Spre exemplu, pielea de bizon este cel mai rezistent tip de piele disponibil pe piata la momentul actual. De asemenea, este important sa cunosti si modul in care pielea a fost tabacita. Spre exemplu, procesul de tabacire al pielii poate fi realizat cu doua categorii diferite de substante, si anume: tabacire cu crom si tabacire cu substante vegetale. Desi procesul de tabacire in care au fost folosite substante vegetale dureaza mult mai mult, uneori chiar si cativa ani si este si mult mai scump, acesta are intotdeauna rezultate mult mai calitative. Pin urmare, daca iti doresti un produs de lux care sa dureze o perioada mai mare de timp, iti recomandam sa optezi pentru pielea tabacita cu produse vegetale.

3. Accesoriile, finisajele si compartimentarea

Chiar daca vorbim de produs dedicate barbatilor, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa acordam detaliilor o atentie deosebita. Caci pana la urma, vorbim despre o geanta care ar trebui sa reziste o perioada indelungata si care sa respecte si sa satisfaca toate cerintele si necesitatile cumparatorului. Prin urmare, iti recomandam sa verifici toate fermoarele si cataramele, acestea trebuie sa fie si ele de calitate, pentru a-ti garanta ca nu se vor strica mult prea rapid. Nu uita sa te uti si la cusaturi, caci pana la urma ele vor influenta mult modul in care arata si se va pastra produsul respectiv.

Ai nevoie de o geanta din piele 100% naturala? Verifica si ofertele celor de la Manier.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#genti piele, #genti barbatesti, #genti piele barbati , #stiri shopping