Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nu poti sa mergi la cofetarie? Vine cofetaria la tine acasa

Advertorial
Luni, 21 Decembrie 2020, ora 13:47
19052 citiri
Nu poti sa mergi la cofetarie? Vine cofetaria la tine acasa

Nu stiu ce am putea spune despre anul 2020, decat ca ne-a dat vietile peste cap. Toate planurile pe care ni le facusem la inceput de an, pentru multi dintre noi au ramas doar o dorinta pe care nu se stie cand o vom indeplini.

Anul acesta nu ne putem, de asemenea, bucura de intalnirile si petrecerile cu multi prieteni, asa cum o faceam cu un an in urma, nu putem merge la spectacole si concerte si asa mai departe. Pandemia care ne-a lovit ne obliga sa pastram distantarea fizica si sociala adesea, sa avem mai multa grija de noi si de cei din jurul nostru si sa ne deplasam cat mai putin, indiferent ca vorbim despre deplasarile in alta localitate sau la magazinul din colt. Si totusi, acest lucru nu ar trebui, cu masurile de precautie necesare, sa ne bucuram de viata. Ar trebui sa nu ne refuzam micile placeri si, prin orice mijloc, sa incercam sa comunicam cu lumea. Aceste lucruri ne vor echilibra pe cat posibil psihicul si vom trece cu bine peste aceasta perioada, care speram ca se va termina cat mai curand posibil.

Printre placerile pe care nu trebuie sa ni le refuzam, sunt prajiturile, torturile aniversare si cozonacii traditionali pentru zile de sarbatoare. Desigur, stim ca te temi sa mergi in anumite magazine si chiar cofetarii pentru a face cumparaturi. Asta pentru ca vrei sa nu contribui la raspandirea virusului. Insa, daca alegi o cofetarie de top, precum Cofetaria Narcisa, nu va trebui sa interactionezi cu nimeni, sa te deplasezi si nici sa te expui vreunui risc. Acesta cofetarie Ploiesti are un site unde poti sa gasesti o gama impresionanta de dulciuri, cu fotografii realiste, cu preturi afisate si descriere pentru a stii exact ce cumperi. Astfel poti cumpara torturi online fara sa te deplasezi si fara sa fie nevoie sa intri in contact cu cineva. Vei pastra distantarea fizica si te vei putea bucura de cele mai bune prajituri si torturi. Dulciurile vor ajunge la tine acasa, in conditii igienice, cu personal care se protejeaza si te protejeaza.

In plus, ai siguranta ca aceste produse sunt proaspete, realizate numai cu ingrediente naturale si de cea mai buna calitate. Si pentru ca se apropie Craciunul si Anul Nou, nu lasa ca aceste sarbatori sa nu fie celebrate cum se cuvine. Nici macar nu trebuie sa te deplasezi la hypermarket pentru a cumpara ingredientele pentru prajituri. Cozonaci realizati dupa retete romanesti, autentice, vor ajunge, proaspeti si gustosi, pe masa ta de Craciun. Sau, daca doresti un tort special, acesta va fi adus exact al momentul potrivit. Ai de ales dintre dulciurile traditionale sau cele din retetarul international. Torturi precum Amandina, Amaretto, Belcolade, Diplomat, Imperial si asa mai departe, iti stau la dispozitie si tot ce trebuie sa faci este sa comanzi online. Alegi tortul sau prajiturile, alegi numarul de prajituri sau numarul de kilograme la tort, apoi completezi un formular online cu datele personale, data si ora la care sa iti soseasca produsele si totul va fi rezolvat. In plus, trebuie sa stii ca nu vei plati nimic pentru transport.

Asa ca, daca nu ai timp sau nu vrei sa te duci la cofetarie, va veni cofetaria la tine.

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tort, #cofetarii, #cumparaturi , #stiri shopping