Pufinas propune patuturi pentru copii, sigure si variate, spre marea multumire a parintilor

Advertorial
Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 16:24
15213 citiri
Pufinas propune patuturi pentru copii, sigure si variate, spre marea multumire a parintilor

Patutul pentru copil este o alegere mai complicata decat pare. In fond, nu partea estetica este cea care trebuie sa primeze, ci siguranta, stilul practic si functional. Exista din fericire o gama destul de diversa de patuturi pentru copii. Magazinele au un stoc generos, dar tocmai acesta pare sa fie si elementul ce declanseaza confuzia parintilor - ce ar trebui sa aleaga? Cum sa departajeze optiunile?

Pufinas, unul din brandurile de renume ale acestei nise, vine cu o selectie destul de riguroasa in ceea ce priveste patuturile pentru copii. Detine si propria linie de produse, concurand si cu altii de talie internationala. Pentru cei care isi asigura calitatea prin reputatia brandului trebuie spus ca in cadrul magazinului online pufinas.ro sunt insiruite variante de la Mykids, Klups sau Pufinas.

Siguranta este pe primul loc

Atat pentru copil, cat si pentru linistea parintilor, patutul ales trebuie sa fie unul sigur. Daca alegerea este despre cel din lemn, atunci lateralele trebuie imbracate cu protectii, evitand astfel riscul de accidentare. Daca este vorba de cel pliabil spre exemplu, cadrul sau trebuie sa fie unul solid, stabil, insa colturile ar fi bine sa aiba protectie.

Tot din motive de siguranta sunt preferate mai degraba patuturi pentru copii realizate din lemn masiv. Vorbim despre preferinta pentru materiale sigure si naturale. In selectia de la Pufinas regasim si patuturi colorate spre exemplu sau cu un design minimalist, cu mentiunea ca acestea nu sunt vopsite. Sunt de fapt laminate la cald, imbracate asadar intr-un strat de culoare, ce nu emana vapori toxici si nu prezinta vreun risc pentru copii.

Confort si aspect placut, alte doua repere importante in alegerea patutului potrivit

Camera copilului este prima poveste in care cel mic se regaseste, este cuibul sau, locul drag in care simte dragostea parintilor si creste in armonie. Este firesc ca orice element, piesa de mobilier aleasa pentru a completa aceasta camera, sa fie trecut sub lupa si ales dupa o serie de amanunte avute in vedere.

Asadar, la capitolul confort vorbim despre patut de dimensiuni generoase, de laterala culisanta pentru a fi usor si parintilor la folosire. Un rol important il va juca si salteaua. Pachete avantajoase, de patut si saltea potrivite ca dimensiune sunt regasite in oferta de la pufinas.ro.

Un motiv in plus sa fie alese patuturile practice, din lemn, se refera si la optiunea acestora de a se transforma. Vin in varianta de patut cu dulap sau sertar, iar ulterior pot deveni pat pentru junior, birou si comoda.

Pentru aceasta piesa de mobilier parintii pot ajunge sa scoata din buzunar si 600 de lei, in functie de tipul de patut - pret pentru saltea si set de lenjerie inclusa, la un patut din lemn. La fel de practic este ca puteti beneficia de transport gratuit, plata cu cardul online si optimizati astfel timpul alocat acestor cumparaturi. Detalii si ofertele active le regasiti in cadrul paginii oficiale, pufinas.ro.

Citește și:
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...