Rombiz si-a pregatit deja oferta spectaculoasa de Black Friday 2016

Advertorial
Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 18:03
5990 citiri
Rombiz si-a pregatit deja oferta spectaculoasa de Black Friday 2016

(P) Intrat deja in lista celor mai asteptate evenimente de peste an, Black Friday sau sarbatoarea marilor reduceri ori ziua/zilele in care pasionatii de cumparaturi isi iau liber de la orice pentru a prinde cele mai bune oferte are loc si anul acesta, insa mai devreme decat in America.

Astfel, daca multi comercianti au inceput valurile de reduceri inca din octombrie, foarte multi au ales sa aplice mult asteptatele reduceri de pe 18 noiembrie si sa continue asa pana peste o saptamana.

Cele mai asteptate produse vor fi si anul acesta electrocasnicele si electronicele, produse de ingrijire, produsele IT si hainele sau incaltamintea.

Fiecare comerciant va incerca sa vina cu ceva nou fata de anul trecut pentru a-si impresiona clientii asa ca nu e de mirare de ce mai toate magazinele online isi testeaza creativitatea si concep oferte incredibil de bune pentru zilele respective.

Rombiz, magazinul online cu produse electronice si electrocasnice si nu numai se incadreaza in acest trend si promite sa isi suprinda in mod placut toti clientii cu cele mai mari oferte la toate categoriile de produse de pe site, de la jucarii la electrocasnice mari sau mici.

80% este reducerea record de la Rombiz

Din ce se stie deja cea mai mare reducere va fi de 80%, cumparatorii vor avea 10 zile sa gaseasca cele mai bune dealuri, intre 18 si 27 noiembrie 2016, cumparaturile vor putea fi facute si prin sistemul de creditare foarte avantajos de la ERB Retail Services, creditul Euroline avand dobanda de doar 0.99% pe an, doar in perioada promotiilor de Black Friday 2016.

Livrarea tuturor produselor de la Rombiz este gratuita daca o comanda va depasi 150 de lei pentru Bucuresti si 300 de lei pentru provincie, exista posibilitatea oferirii de vouchere cadou cu valori intre 100 de lei si 1.500 de lei.

Pentru cei care doresc se ofera extragarantie si posibilitatea platilor in 8 si 12 rate fara dobanda.

Acum ca stim care sunt si avantajele cumparaturilor de la Rombiz iata si cateva dintre ofertele soc gandite deja de Rombiz de Black Friday 2016.

Echipa magazinului online va incerca sa isi cucereasca clientii cu o reducere de 30% la Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W, No Frost, 319 l, Clasa energetica A+, 6th Sense, H 188.5-1399 lei redus de la 1999, cu o reducere de 31% la Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC70120, 1200 RPM, 7 Kg, A++ - 1099 lei redus de la 1599 sau cu reducerea de 33% la HoverBoard electric Tornado 6.5, Bluetooth, Albastru - 999 lei redus de la 1499. Cine are nevoie de aragaz si lada frigorifica noua poate cumpara Aragaz Zanussi ZCG210R1WA, 4 arzatoare, gaz, alb - 599 lei de la 799 (-25%) si cu reducere de 23% Lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E 6th Sence, 204 l, A+- 999 lei redus de la 1299.

Toate discounturile se aplica per bucata si sunt valabile pentru stocurile disponibile in oferta de sarbatoarea reducerilor.

Reducerile complete si mai multe suprize gasiti pe Rombiz.ro in perioada promotiilor de Black Friday 2016, 18-27 noiembrie.

Descoperiti placerea de a cumpara tot ce va trebuie in casa la Rombiz, de Black Friday!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#oferta Rombiz Black Friday, #Rombiz Black Friday 2016 , #stiri shopping