Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un stil consacrat de organizare - cutiile postale in scarile de bloc

Advertorial
Luni, 18 Decembrie 2017, ora 15:13
17855 citiri
Un stil consacrat de organizare - cutiile postale in scarile de bloc

Cutiile postale au aparut avand la baza un scop clar si anume informarea, pastrand si nivelul confidentialitatii si a laturii private, asa cum are nevoie orice persoana.

Despre informatori si mesageri s-a atestat de-a lungul istoriei. O data cu evolutia pe toate planurile, cand posta a devenit un sistem in sine, cutiile postale s-au impus si ele, pentru ca nu de fiecare data exista si o persoana acasa la destinatar, pentru a prelua scrisorile.

Din nevoie, cunoscand o evolutie continua, cutiile postale au devenit populare si continua sa fie astfel.

Sunt un mod de a fi organizat, sunt o maniera sigura si eleganta de a primi corespondenta si in ciuda vremurilor moderne inca se impun ca o necesitate. Iata si de ce.

Cutiile postale - de ce inca avem nevoie de ele

Cand vine vorba de cutii postale bloc primul gand este legat de colaborarea cu Posta, institutia in sine. Desigur ca exista si aici o relevanta, insa cutia postala in sine este utila in mai multe cazuri decat acesta. Poate fi vorba de o scrisoare, orice forma scrisa de informare, de un aviz, de o instiintare de la diverse institutii, de facturi lunare si multe altele.

De asemenea, publicitatea clasica, tiparita, inca este de efect si actualitate. Asadar, oferte tiparite sub forma de catalog, pliant etc. se vor regasi adesea in cutiile postale.

Se intelege ca indiferent daca astazi definim viata si segmentele sale de activitate ca fiind moderne, unele servicii sunt inca in sfera clasica.

Prin urmare, nici cutiile postale nu sunt depasite ca si concept si utilitate. Ba mai mult decat atat, acestea sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni. Fac parte din farmecul casei si practic intregesc dotarea unei proprietati.

Chiar daca varianta moderna de casuta postala virtuala este si ea parte din trendul zilelor noastre, nu toata lumea sau toate serviciile se bazeaza exclusiv pe online.

Cutiile postale moderne - unde le gasim

Scarile de bloc sunt zone comune unde cutiile postale se monteaza. Din motive de unitate ca si stil, multi decid ca acelasi tip de cutie postala sa fie pentru toata lumea. Aici depinde insa de mai multi factori; in scari de bloc cu multiple apartamente unde zona de avizier este una restransa, se aplica regula de nevoie adaptata, adica cutii postale mici sau medii. Acestea sunt cu dimensiuni mai reduse, ce permit montarea mai multora, chiar intr-un spatiu mai restrans.

Pot avea intre 15 si 23 de cm adancime, au sistem de siguranta inclus, adica nu lacat asa cum era candva moda, ci yala. Au de regula un design minimalist, cu zone decupate pentru a patrunde lumina si a se observa la prima vedere daca exista continut de verificat. Pot fi alese pentru apartamente de locuit, pentru casa, pentru firme si se preteaza ca stil la orice cladire.

Pentru cei interesati, cutieposta.ro este o recomandare. Se vor gasi aici modele variate care sa corespunda nu numai cu nevoia de a va dota cu astfel de cutii de posta, ci si cu stilul impus de spatiul disponibil.

Mai mult decat atat, aceeasi sursa poate fi si pentru nevoia unor cutii metalice, necesare spatiilor special amenajate pentru uneltele in caz de incendiu spre exemplu, pentru aviziere de asemenea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cutii postale bloc , #stiri shopping