Imprimeurile de leopard, mereu la moda (Galerie foto)

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 14:39
2218 citiri
Imprimeurile de leopard, mereu la moda (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Indiferent de anotimp, ca ploua sau e soare, ca suntem stresati sau relaxati, in concediu sau la birou, imprimeurile de leopard pot fi purtate si iti pot oferi o tinuta demna de invidiat.

Daca asortezi bine accesoriile sau hainele in imprimeuri de leopard, nu ai cum sa nu ai parte de o tinuta perfecta si sa nu impresionezi oriunde ai merge.

Cel mai important atunci cand porti accesorii sau haine cu imprimeu de leopard este sa nu exagerezi, pentru a nu avea parte de o tinuta penibila, in loc de una demna de invidiat.

Desi vara a cam trecut si nu prea mai deranjeaza soarele, poti acizitiona o pereche de ochelari de soare pentru a o folosi cand esti la volan sau pentru o alta ocazie in care ai nevoie de un astfel de accesoriu. Poti opta pentru modelul propus de Daily Mail.

Atunci cand ai o tinuta simpla in nuanta maro sau negru, poti apela cu incredere la o geanta cu imprimeu de leopard. Totul este sa ai grija sa nu exagerezi, pentru a nu risca sa pari ridicola. De asemenea, nu purta niciodata ceva cu imprimeu de leopard la o tinuta sport.

La o geaca de iarna maro sau la un cojoc ar merge de minune o pereche de manusi cu imprimeu de leopard. O astfel de tinuta va face din tina regina oriunde ai merge.

Atunci cand mergi la un eveniment special, precum o nunta sau un eveniment monden, poti inlocui geanta cu imprimeu cu un plic, in care sa pui strictul necesar. Stim ca e greu pentru o femeie sa ia atat de putine lucruri cu ea, insa la o nunta nu ai nevoie de foarte multe lucruri la tine.

Sa ne gandim ca maine te pregatesti sa pleci la munca imbracata in pantaloni negri si o bluza in aceeasi nuanta. Pentru a nu avea o tinuta trista, o poti accesoriza cu o curea cu imprimeu de leopard.

La respectiva curea poti pune si o bratara cu acelasi tip de imprimeu, insa atat, nu te gandi sa pui si o geanta la fel sau un alt accesoriu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#haine accesorii imprimeuri leopard, #haine accesorii imprimeuri , #tinuta