Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Verdele - o culoare absolut necesara in aceasta vara (Galerie foto)

Marti, 08 Iunie 2010, ora 14:46
5896 citiri
Verdele - o culoare absolut necesara in aceasta vara (Galerie foto)
Foto: daily mail

Una dintre culorile must have ale verii este verdele. Fie ca alegi o nuanta deschisa, fie una inchisa trebuie neaparat sa porti ceva verde in acest sezon. Important este ca atunci cand vrei sa porti aceasta culoare sa nu te imbraci din cap pana in picioare in verde.

Trebuie sa optezi pentru o bluza verde, o fusta, o rochie sau un accesoriu. Daca te vei imbraca de sus pana jos in aceasta nuanta, o sa-i deranjezi pe cei din jurul tau.

Daily Mail iti propune cateva haine si accesorii verzi la moda in acest an. Daca ai de gand sa mergi la cumparaturi, arunca si o privire asupra acestora pentru a avea mai multe idei.

Pentru o zi obisnuita la birou poti alege o rochita dintr-un material racoros, astfel incat caldura de afara sa fie mai usor de suportat.

Atunci cand alegi o rochita precum cea de mai sus nu mai este nevoie sa apelezi la un colier, ci mai degraba la un inel. Stim ca accesoriile sunt importante pentru tinuta unei femei, insa, daca exagerezi cu ele, risti sa ai o imagine penibila.

Daca o rochie nu iti face cu ochiul, te poti gandi sa pleci catre locul de munca incaltata intr-o pereche de sandale cu talpa foarte comoda. Acestea pot fi o optiune mult mai buna in comparatie cu o pereche de pantofi cu toc, care te vor face ca la sfarsitul zilei sa nu mai poti face nimic.

Chiar daca nu e absolut necesar sa asortezi pantofii cu geanta, tu poti asorta sandalele cu o gentuta finuta, tot de culoare verde.

Tocmai ai fost invitata la un cocktail si nu ai idee cu ce sa te imbraci? Nu este cazul sa te intristezi. O rochie precum cea din imaginea de mai jos te va ajuta sa atragi cele mai multe priviri oriunde ai merge.

Pentru o iesire in parc cu familia sau prietenii poti opta pentru o pereche de pantaloni scurti in care sa te simti foarte confortabil si care sa iti permita sa te misti in voie.

Chiar daca vara este anotimpul cald exista si zile in care ploua si avem nevoie de o haina putin mai groasa pentru a ne proteja. Ce ai zice de o haina care sa te faca una cu natura?

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tinute verzi vara, #haine vara 2010 , #tinuta