Valentine's Day: Idei de cadouri pentru barbatul de langa tine

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 08:43
9278 citiri
Valentine's Day: Idei de cadouri pentru barbatul de langa tine
Foto: Facebook/kaboompics

Surprinde-ti iubitul anul acesta de Valentine's Day si ofera-i un cadou special, care sa ii demonstreze cat de mult tii la el.

Iata cateva idei pentru cadoul perfect pentru partenerul tau de Valentine's Day.

Un set de lux pentru o scrisoare de dragoste pe zi

Desi traim in era digitala, un barbat serios va avea nevoie si va aprecia un stilou de calitate. Cele mai importante documente inca se semneaza cu stiloul si din acest motiv este un obiect care denota un caracter puternic si distinctie.

Imbina utilul cu placutul si surprinde-ti iubitul cu acest cadou special impreuna cu o scrisoare de dragoste scrisa de tine, in care sa ii spui ce mult tii la el.

O geanta de voiaj pentru vacantele petrecute impreuna

Uneori, singurul lucru care va lipseste este compania celuilalt. Ofera-i cadou o geanta de voiaj pe care o veti folosi impreuna pentru o fuga rapida la mare sau un city break intr-un oras european. Un get-away scurt de weekend va aduce multa distractie si momente minunate petrecute impreuna.

Se mai intampla uneori ca el sa plece cu baietii pentru o escapada scurta de weekend sau intr-o calatorie in interesul slujbei. Daca acesta este cazul, macar poti sta linistita ca are impachetat tot ce ii trebuie in noua lui geanta.

Afla ce semnificatie are Valentine's Day inainte de a oferi un cadou special

Un set de barbierit, pentru a se aranja pentru tine

Mereu sunteti stresati de timp si abia reusiti sa gasiti cateva clipe pe care sa le petreceti impreuna. Puteti sa va gasiti propriul moment intim de dimineata, cand il ajuti sa se barbiereasca. Senzatia pe care ti-o da cand te imbratiseaza fiind proaspat ras este de milioane.

Un obicei de rutina, tipic barbatilor, barbieritul este aproape un ritual. Ofera-i un set de barbierit de lux, cu pamatuf si lama, asa cum avea tatal sau, si il vei impresiona cu adevarat.

Statueta de bronz, Sarutul, un simbol al relatiei voastre

Aceasta statueta poate fi o expresie a dragostei pe care i-o porti si a viitorului pe care ti-l imaginezi impreuna cu el. Sarutul, creat de sculptorul francez Auguste Rodin, este una dintre cele mai cunoscute opere de arta din lume.

Statueta prezinta un cuplu imbratisat pe vecie intr-un sarut patimas. Este un simbol al unei iubiri puternice, iar bronzul sugereaza ca totul poate rezista testului timpului. Iubitul tau va fi foarte impresionat de acest cadou, care cu siguranta isi va gasi locul la el in biblioteca sau pe birou, mai ales daca apreciaza arta.

Un ceas de mana personalizat cu un mesaj de dragoste

Ceasurile sunt un accesoriu clasic si nemuritor care va fi intotdeauna la moda. Un barbat elegant are nevoie de un ceas de calitate care sa ii infrumuseteze incheietura mainii si sa se asorteze costumului.

Un ceas de mana este un cadou aproape intim pentru un barbat. Pentru un plus de personalitate, graveaza ceasul pe spate, cu un mesaj intim pe care doar el sa il stie. In acest fel, de fiecare data cand il pune la mana sau il va da jos, se va gandi la tine.

Materialul si imaginile produselor au fost oferite de My-man.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cadouri barbati Ziua Indragostitilor, #cadouri valentines day, #cadouri barbati Valentines Day , #Valentine