Accesorii de par la moda (Galerie Foto)
Shopping / Vera Wang
Accesoriile de par ale verii 2009 sunt mari, cu multe flori, multicolore si inedite. Ele asigura un plus de culoare vestimentatiei si, cel mai adesea ofera farmecul de care aveti nevoie. Culorile nu sunt tari, iar combinatiile alese sunt discrete. Chiar daca sunt preferate culorile rosu, albastru, galben, argintiu, acesoriile pot fi purtate ...
Vera Wang lanseaza parfumul "Look"
Marti, 10 Martie 2009, ora 15:46 - Vera Wang lanseaza parfumul "Look"
Shopping / Vera Wang
Vera Wang a lansat un nou parfum, modern si seducator, cu note luxuriante pe care l-a numit "Look". Noul parfum, "Vera Wang Look", este menit sa insoteasca colectia de haine ready-to-wear fiind...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Vera Wang . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Vera Wang.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Vera Wang, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.