Donatella Versace va crea pentru H&M
Shopping / Versace
Casa Versace va colabora cu H&M pentru colectia de toamna, ce urmeaza sa fie lansata in noiembrie si distribuita in 300 de magazine. Versace nu este primul nume al celor care aleg sa colaboreze cu H&M, ci doar cel mai recent dintr-o ampla lista. Din 2004, H&M a colaborat cu Karl Lagerfield, Stella McCartney, Comme des Garcons, Jimmy Choo si ...
Versace lanseaza o colectie de posete desenate de copii
Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 13:46 - Versace lanseaza o colectie de posete desenate de copii
Shopping / Versace
Daca esti un mare designer in pana de idei iti salvezi "viitorul" implicand alte persoane in proiectele tale. La aceasta metoda a recurs casa de moda Versace care lanseaza o noua colectie de...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Versace . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Versace.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Versace, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.