Moda contemporana - intre imagine si marketing
Shopping / Victoria Beckham
Persoanele care au moda in sange pot sa se perfectioneze la conferintele "Moda contemporana - intre imagine si marketing", care incep joi, 15 octombrie 2009, si tin pana pe 12 noiembrie 2009. Fiecare conferinta imbina un bogat continut imagistic cu informatii detaliate despre un anumit aspect al industriei modei si se trece de la particular ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Victoria Beckham . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Victoria Beckham.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Victoria Beckham, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.