Înapoi la listarea arhivei

27 Octombrie 2010 - Proiect de 5,5 milioane de euro pentru studentii straini de la ULBS si alte 30 de universitati

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu va incheia in cursul acestui an parteneriate cu universitati din mai bine de 30 tari, atat din Europa, cat si din Asia. Aceste parteneriate vor extinde

27 Octombrie 2010 - Prinsi la braconaj piscicol in Apoldu de Jos

Este vorba de trei barbati, din care unul originar din Alba Iulia, prinsi cu plase pentru pescuit si o cantitate importanta de peste capturat pe iazurile din comuna.

27 Octombrie 2010 - Incepe vaccinarea gratuita impotriva gripei sezoniere

Sibienii care vor sa se vaccineze gratuit impotriva gripei sezoniere o pot face, incepand de sapatmana viitoare. Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea la dispozitie, intr-o prima transa, 25.500

27 Octombrie 2010 - Seals: "Sunt bucuros ca am ales sa joc la CSU Sibiu"

Baschetbalistul american LeVar Seals a semnat un contract valabil pana la finele actualei editii de campionat. Seals va juca in meciul de azi cu Energia Rovinari.

27 Octombrie 2010 - Furt din locuinta pe raza municipiului Medias

In dimineata zilei de octombrie a.c., in jurul orelor 0855, Politia Municipiului Medias a fost sesizata de catre M. I., domiciliat in municipiul Medias, despre faptul ca persoane necunoscute au

27 Octombrie 2010 - Politistii cauta autorul unui eveniment rutier produs in municipiul Sibiu

In jurul orelor 21.45, pe strada Abatorului, din municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier in urmatoarele imprejurari:

27 Octombrie 2010 - Autorul unui furt din locuinta, identificat si retinut de politisti

Locuinta apartinand lui B.E. din municipiul Sibiu a fost sparta, autorii sustragand din interior, mai multe bunuri.

27 Octombrie 2010 - Salvamontistii avertizeaza turistii sa nu urce fara echipament de iarna in Muntii Fagaras

Seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, afirma ca foarte multi turisti urca la munte fara echipament de iarna, punandu-si viata in pericol si le cere tuturor sa evite zona de creasta a

27 Octombrie 2010 - Halloween Party la primaria Medias

Consiliul Local al Tinerilor organizeaza sambata, 30 octombrie, o petrecere de Halloween, la Sunclub, incepand cu ora 21.00.

27 Octombrie 2010 - Gergo Szabo isi va apara trofeul la Sibiu Rally Show

Gergo Szabo, campionul national de raliuri en-titre si castigatorul Sibiu Rally Show 2009, si-a anuntat participarea si la editia din acest an a competitiei similare cu celebra "Cursa Campionilor".

27 Octombrie 2010 - Gaura neagra din Aeroportul Sibiu

Daca pamantul nu o mai ia la vale, inca au ramas nerezolvate problemele sistemului de drenaj, considerat subdimensionat pentru acest amplasament.

27 Octombrie 2010 - Vointa Sibiu, pe mana nemtilor

Nou-promovata in liga secunda, formatia sibiana ar putea avea fondurile necesare pentru o participare imediata in Liga I.