Înapoi la listarea arhivei

03 Decembrie 2010 - Gaz Metan - Victoria Branesti 2-2, dupa ce oaspetii au avut 2-0

Dupa un meci cu un ritm ridicat si cu numeroase faze de poarta, Gaz Metan Medias si Victoria Branesti au remizat, scor 2-2, dar oaspetii au avut 2-0 in minutul 70.

03 Decembrie 2010 - Hotelul de gheata, inchiriat inainte de a fi ridicat

Hotelul de gheata care se va construi anul acesta la Balea Lac e deja rezervat, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion. Ice Hotel este construit pentru al cincelea an, in Muntii Fagaras.

03 Decembrie 2010 - Spectacole de exceptie la Festivalul National de Datini si Obiceiuri

Sibienii sunt chemati sa vada datini si obiceiuri de iarna in perioada 3 - 5 decembrie in cadrul Festivalului National al Datinilor si Obiceiurilor, ajuns la editia a IV-a.

03 Decembrie 2010 - Sibianul Sebastian Marcovici este fotograful sportiv al anului in Romania

Fotoreporterul sibian si totodata colaboratorul nostru in privinta fotografiilor din domeniul sportiv, Sebastian Marcovici, a fost desemnat fotograful anului la sectiunea sport de catre Asociatia

03 Decembrie 2010 - Disparitiile de copii-Zvonuri false

Din cauza nenumaratelor zvonuri cu privire la rapirea unor minori pe raza judetului Sibiu, IPJ Sibiu a emis Vineri, 3 Decembrie, un nou comunicat de presa pentru a infirma aceste zvonurile.

03 Decembrie 2010 - Eric vrea sa plece de la Medias

Atacantul spune ca a venit momentul sa faca pasul catre o echipa mare.

03 Decembrie 2010 - Hambasan e realist: "Vointa Sibiu nu are bani de Liga 1"

Sibiul, singura echipa din Seria Vest care nu a pierdut in acest sezon, e pe loc de Liga I la numai patru ani de la infiintare. Finantatorul Ioan Hambasan zice ca abia anul viitor isi va propune

03 Decembrie 2010 - Concertul Silent Strike din Atrium Cafe a uimit publicul prezent

Atrium Classic Cafe va invita joi seara, 2 decembrie, incepand cu ora 21.00, la concert Silent Strike cu muzica electronica combinata cu instrumente acustice dar si cu imagini proiectate de Dan Basu,

03 Decembrie 2010 - Boc l-a eliberat pe Trihenea din functia de prefect de Sibiu

Executivul a adoptat astazi trei Hotarari de Guvern privind eliberarea si numirea in functie a unor prefecti, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean. Trihenea este printre ei!

03 Decembrie 2010 - S-a incheiat concursul "Comorile naturii din Tara Oltului"

Marti, 30 noiembrie 2010, la Biblioteca Oraseneasca din Avrig s-a desfasurat faza finala a expozitiei- concurs de creatie "Comorile naturii din Tara Oltului".

03 Decembrie 2010 - Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume

Transfagarasanul, Drumul national 7 C care urca pana la cota 2.000 m, a fost ales cel mai frumos drum din lume de catre unul dintre cele mai importante site-uri auto din Germania, carsroute.com.

03 Decembrie 2010 - Peste 50.000 de metri patrati de asflat nou anul acesta la Medias

Investitiile au ocupat in bugetul anului 2010 ponderea cea mai mare.

03 Decembrie 2010 - Emil Boc a anuntat "speranta" la Sibiu

Premierul Emil Boc a anuntat, miercuri, la Sibiu, ca economia romaneasca va inregistra o crestere anul viitor, multumita masurilor de reforma, dar si investitiilor facute de Guvern.

03 Decembrie 2010 - Eric: "A venit momentul sa plec la o echipa mai mare, dar din vara"

Mijlocasul brazilian al echipei Gaz metan Medias, Eric de Oliveira, a declarat, ieri, ca este momentul sa faca pasul catre o formatie mai puternica, dar cel mai probabil o va face doar in vara, cand