Înapoi la listarea arhivei

17 Ianuarie 2011 - CSU Sibiu a suferit o infrangere la limita la Ploiesti

CSU Sibiu a fost la un pas sa revina acasa cu o victorie extrem de importanta pe terenul campioanei Asesoft Ploiesti.

17 Ianuarie 2011 - Sponsori germani la Vointa Sibiu? * "In curind finalizam tratativele"

Conducatorul primului loc din seria a doua a ligii secunde, Vointei Sibiu, Ioan Hambasan, a confirmat faptul ca echipa sa ar putea fi sponsorizata de niste oameni de afaceri din Germania

17 Ianuarie 2011 - Spectacole cu traducere in limba engleza la Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu

Spectacolul Sectiei Germane a Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu, SOME GIRL(S) in regia lui Radu - Alexandru Nica este disponibil acum si in limba engleza.

17 Ianuarie 2011 - Barbat cercetat pentru viol

In seara zilei de duminica, in jurul orelor 1930, Politia Orasului Cisnadie a fost sesizata verbal cu privire la faptul ca T.R., in varsta de 18 ani, a fost victima unei infractiuni de viol.

17 Ianuarie 2011 - Furt din auto

Politia Municipiului Sibiu a fost sesizata de catre A.I., cu privire la faptul ca autori neidentificati au patruns in autoturismul sau, iar din interior i-au fost sustrase bunuri.

17 Ianuarie 2011 - Un sibian a fost retinut dupa ce ar fi violat o tanara de 18 ani

Un barbat in varsta de 47 de ani din localitatea sibiana Talmaciu a fost retinut, luni, fiind suspectat ca a violat o tanara de 18 ani pe care o luase cu masina, transmite corespondentul Mediafax.

17 Ianuarie 2011 - Tanara violata de trei barbati la Dobarca si inca una la Sibiu

Doua tinere au ajuns duminica la Urgente in Spitalul Judetean Sibiu, victime ale unor agresiuni sexuale. O tanara de 18 ani sustine ca a fost violata de trei barbati.

17 Ianuarie 2011 - Benzinaria din Copsa Mica - blocata, din nou, vineri seara

Peste 20 de copseni au blocat pentru a doua zi consecutiv statia de benzina din oras, nemultumiti de preturile carburantilor.

17 Ianuarie 2011 - Petrecere mare sambata seara la Soala

A fost petrecere mare incepand de sambata seara la Soala. Aproximativ 100 de membri ai vecinatatii ortodoxe 1 din localitate s-au intalnit la petrecerea de inceput de an, o petrecere ceva mai

17 Ianuarie 2011 - Din ciclul "Normal, Sibiu"

Pai normal ca "Normal Sibiu", de vreme ce, ceea ce vedeti aici nu sunt unicate pe teritoriul frumosului, vienezului, bavarezului ori mittel-oeropeanului nostru de oras. Ci o stare normala, la fel ca

17 Ianuarie 2011 - Soarta Vointei depinde de Sibiu

Cu putin noroc si o mobilizare a catorva oameni de afaceri, Vointa ar putea readuce pe Municipal un vis al microbistilor sibieni: Liga I.

17 Ianuarie 2011 - Ghid de distrugere a orasului

Inainte ca noul plan urbanistic al Sibiului sa intre in vigoare, in oras au aparut zeci de noi cladiri care nu mai respecta nici macar autorizatiile de constructie emise.

17 Ianuarie 2011 - Schiatul, legat ombilical de investitori privati

Autoritati optimiste, investitori pesimisti. Se vorbeste despre domeniul schiabil Cindrel-Paltinis. Specialisti lucreaza la optimizarea zonei. Pe hartie, planuri mari transforma Paltinisul in centrul