Înapoi la listarea arhivei

12 August 2011 - O blonda cu un BMW seria 5 a produs un accident la intersectia Dima cu Calea Cisnadiei

Trei masini au fost avariate in urma unui accident avut loc la intersectia dintre Calea Cisnadiei si Dima. O femeie si doi copii au fost usor raniti in urma acestui accident.

12 August 2011 - Maternitatea din Sibiu a intrat in reparatii capitale

Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a intrat in reparatii capitale conform unui proiect al Ministerului Sanatatii, finantat din fonduri europene.

12 August 2011 - Orange face angajari la Sibiu, dar si la Cluj Napoca

Orange recruteaza la Sibiu un business sales representative si un business development executive. Pentru fiecare din aceste pozitii trebuie sa fi absolvit o facultate si sa ai experienta in vanzari.

12 August 2011 - Aeroportul Sibiu - finantabil din bani publici pana inregistreaza un milion de pasageri

Consiliul Judetean va continua sa transfere fonduri din bugetul judetului catre bugetul Regiei Autonome "Aeroportul International Sibiu".

12 August 2011 - Miclea si Bus au sanse mici sa mai ajunga la Vointa Sibiu

Secundul lui Pelici a declarat ca fratele sau Romulus Miclea nu este lasat de Medias sa vina la Sibiu, iar in cazul lui Bus, acesta nu e lasat de conducerea celor de la CFR Cluj.

12 August 2011 - Aleea Greweln intra in reparatii

Una din cele mai frumoase zone din Medias, Aleea Greweln, va intra de saptamana viitoare in lucrari de reabilitare.

12 August 2011 - Se tripleaza amenzile pentru vandali, la Medias

Nu mai e de joaca pentru vandalii Mediasului. Exasperati de tot mai desele distrugeri de pe domeniul public, reprezentantii municipalitatii vor propune in maxim doua luni, dublarea sau chiar

12 August 2011 - Meditur isi modifica traseele din cartierul Vitrometan

Lucrarile la proiectul de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Medias deviaza traseele Meditur din cartierul Vitrometan.

12 August 2011 - CRBL, la Weekend-ul de Camping

CRBL este invitat special in cadrul proiectului "Weekend de Camping", organizat de Consiliul Local al Tinerilor Medias in parteneriat cu Directia pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret in perioada

12 August 2011 - Bunici si nepoti, victimele unui accident pe DN 1

O femeie de 58 de ani, sotul ei, in varsta de 62 de ani si nepotii de 5 si 7 ani au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident grav petrecut pe DN 1, ieri, in jurul pranzului. Cei 4 au