Înapoi la listarea arhivei

08 Decembrie 2011 - Prelevare de organe, la Spitalul de Urgenta Sibiu

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta din Sibiu au efectuat marti seara o operatie de prelevare de organe de la un tanar de 19 ani.

08 Decembrie 2011 - Pustai: "Visam la o finala pe National Arena, dar adoptam tactica pasilor marunti"

Antrenorul Gazului, Cristi Pustai, spune ca ii pare rau ca le-a stricat timisorenilor sarbatoarea, clubul banatean implinind zilele trecute 90 de ani de activitate.

08 Decembrie 2011 - La Sibiu a absolvit astazi prima serie din prima scoala postdoctorala din Romania

Cercetatorii din prima serie a Scolii Postdoctorale din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" si-au sustinut astazi lucrarile de cercetare stiintifica pentru finalizarea programului postdoctoral si

08 Decembrie 2011 - Vasile Seicaru canta la Teatrul Gong. Intrare libera, pe baza de rezervare

Casa de Cultura a Municipiului organizeaza marti, 13 decembrie, un concert al cantautorului Vasile Seicaru.

08 Decembrie 2011 - Concert Cargo in Oldies Pub

Oldies Pub ofera sibienilor o alta seara de rock autentic, iar de data aceasta cei care vor urca pe scena sunt baietii de la Cargo.

08 Decembrie 2011 - 793 de brazi confiscati

Politistii au confiscat ieri 793 de brazi si au aplicat 3 sanctiuni contraventioanle in valoare de 15.000 de lei.

08 Decembrie 2011 - Medicii sibieni preconizeaza ca pacientii vor fi "foarte nemultumiti" de legea coplatii

Coplata, cea despre care s-a discutat ani la rand, a ajuns sa fie impusa prin lege, iar din 2012 pacientii vor fi nevoiti sa achite o parte din costul serviciilor medicale de care vor beneficia.

08 Decembrie 2011 - Cindrea: "Bugtul pe 2012 buget este unul al neputintei Guvernului Boc"

Deputatul PSD Ioan CIndrea sustine ca democrat-liberalii sunt incapabili sa inteleaga mersul economiei, iar consecinta sta in bugetul fixat de acestia pentru anul viitor.

08 Decembrie 2011 - Pustai despre meciul Gazului din Cupa Romaniei: "Timisoara trebuie respectata chiar daca joaca in B"

Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristi Pustai, a prefatat partida din sferturile Cupei Romaniei, in compania celor de la Poli Timisoara.

08 Decembrie 2011 - Organele unui tanar de 19 ani aflat in moarte cerebrala au fost prelevate pentru transplant

Ficatul, rinichii si tendoanele unui tanar de 19 ani din Sibiu, aflat in moarte cerebrala in urma unui accident rutier, au fost prelevate, miercuri seara, la Spitalul Clinic Sibiu si vor fi folosite

08 Decembrie 2011 - Colinde traditionale romanesti la bisericile din Medias

Corul de Camera "Mediensis" al municipalitatii mediesene va sustine in aceasta luna mai multe concerte de colinde traditionale romanesti in bisericile din oras. Concertele debuteaza in 9 decembrie la

08 Decembrie 2011 - 20.000 de metri de panza pentru decorul trupei BZN la Sala Transilvania

Sala Transilvania, care in mod normal gazduieste doar competitii sportive, se va transforma cu ocazia concertului trupei olandeze BZN intr-o veritabila sala de spectacole.

08 Decembrie 2011 - Mita pentru salvarea fiicei.

A incercat sa ofere mita unui politist pentru a nu ii retine fiica, acuzata de inselaciune si a ajuns chiar ea sa fie cercetata pentru dare de mita. Politistul caruia i-a promis ca daca ii ajuta

08 Decembrie 2011 - Cum s-au ales mediesenii cu pagube de 4.500 de lei intr-o noapte

Municipalitatea medieseana s-a ales noaptea trecuta cu pagube de peste 4500 de lei, dupa ce 13 indicatoare rutiere care delimiteaza sensurile de mers au fost distruse complet.

08 Decembrie 2011 - Mediesenii vor in Europa League... pe scurtatura!

Daca vor castiga in aceasta seara, in Banat, jucatorii lui Cristi Pustai vor ajunge in penultimul act al competitiei KO.

08 Decembrie 2011 - Centru de Recuperare si Reabilitare Persoane cu Handicap - inaugurat la Medias

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu si primarul Mediasului au ingurat luni Centrul de Recuperare si Reabilitare Persoane cu Handicap din municipiul de pe Tarnava Mare. Noul centru, situat pe

08 Decembrie 2011 - Mai mult de 200 de credinciosi s-au rugat la Capela Sfanta Mucenita Filofteia

Mai mult de 200 de credinciosi s-au adunat miercuri la Capela Sfanta Mucenita Filofteia de pe strada George Bacovia nr.1, pentru a se bucura de Liturghia Arhiereasca, oficiata de un sobor de preoti

08 Decembrie 2011 - Doua poduri noi pe DJ Sadu-Sadurel

Lucrarile de reabilitare si modernizare a DJ Sadu-Sadurel au inaintat destul de vizibil in toamna acestui an, mai ales ca vremea a tinut in ultimele saptamani cu constructorii .