Înapoi la listarea arhivei

18 Mai 2012 - 96 de studenti selectati la Bursa locurilor de munca

150 de persoane au participat, vineri dimineata, la Bursa locurilor de munca pentru studenti, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu, in sediul Facultatii de Inginerie

18 Mai 2012 - Trupa Gothic reprezinta Romania la cel mai mare festival de rock din lume

Formatia Gothic din Petrosani a castigat finala nationala a concursului W:O:A Metal Battle Romania si va reprezenta tara noastra in finala internationala ce se va desfasura la inceputul lunii august

18 Mai 2012 - Ponta vine sambata in Medias si Sibiu. Programul liderului PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta va participa alaturi de sustinatori ai USL in campania electorala la doua mitinguri ortganizate sambata in Medias si Sibiu.

18 Mai 2012 - Trei strazi inchise pentru lucrari: Ceferistilor, Noica si Panzarilor

Lucrarile de reabilitare a carosabilului au impus inchiderea circulatiei pe mai multe strazi din Sibiu, in cursul acestei saptamani.

18 Mai 2012 - Spectacol lectura eveniment la Casa Teutsch

Actorii Sectiei Germane a Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu, Wolfgang Kandler si Daniel Plier prezinta alaturi de Helmut Novak un spectacol lectura eveniment,care va avea loc sambata, 19 mai.

18 Mai 2012 - Copil ucis de propria mama, de dragul concubinului

Pe 26 aprilie, in apropierea liniilor de cale ferata din cartierul sibian Vasile Aron, un trecator a descoperit trupul fara viata al unui copil.

18 Mai 2012 - O saptamana pana la startul Festivalului International de Teatru de la Sibiu

Cea de-a XIX-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS) se va desfasura in perioada 25 mai - 3 iunie si va fi prezentata sub genericul "Crize. Cultura face diferenta". Timp de

18 Mai 2012 - Presedintele Sindicatului Pro Lex la Sibiu: Politistii nu au carburant pentru interventii. Iar multe Logan-uri trebuie reparate!

Presedintele Sindicatului Pro Lex, Vasile Lincu, sustine ca politistii se afla de multe ori in imposibilitatea de a actiona la momentul potrivit din cauza lipsei carburantului, sustinand, totodata,

18 Mai 2012 - Dana Radu ia locul lui Mircea Cretu la conducerea AJOFM Sibiu

Dana Radu (foto) a fost numita temporar in functia de director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu (AJOFMS) incepand de joi, 17 mai.

18 Mai 2012 - CSU Vointa - CS Mioveni, meciul de "Adio!" al lui Pelici!

Antrenorul Alex Pelici a dezvaluit, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va parasi echipa dupa jocul de astazi, cu CS Mioveni, din ultima etapa a sezonului

18 Mai 2012 - Mediasul sarbatoreste Ziua Internationala a Muzeelor

Muzeul Municipal Medias sarbatoreste pe data de 18 mai 2012 Ziua Internationala a Muzeelor, printr-o serie de manifestari.

18 Mai 2012 - Greseala? Johannis: "luam un utilaj mai performant pentru a ridica masini mai galbene... pardon, mai grele"

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a confirmat stirea publicata acum doua saptamani de Turnul Sfatului: in curand, pe strazile din Sibiu va functiona inca o autospeciala de ridicat masini.