Înapoi la listarea arhivei

06 Iunie 2012 - Patru hoti din automobile, prinsi la furat de dulciuri

Jandarmii sibieni au prins patru tineri, dupa ce acestia au sustras bunuri din autoturisme si au furat bani dintr-un local in aer liber situat in parcul Sub Arini.

06 Iunie 2012 - O macara a cazut intr-un sant din Medias

O automacara apartinand uneia dintre societatile care lucreaza la proiectul de apa si canal din Medias a cazut intr-un sant de pe strada Stadionului.

06 Iunie 2012 - Fascinatia gradinilor: de la Sibiul epocii baroc la Palatul Brukenthal de astazi

Sibienii sunt invitati sa descopere gradinile Baronului Samuel von Brukenthal in cadrul unei expozitii temporare a carui vernisaj are loc la Palat, de la ora 13, expozitia putand fi vizitata pana in

06 Iunie 2012 - Mitropolitul Ardealului a sfintit noul sediu al Protopopiatului Avrig

IPS Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, a sfintit si inaugurat, marti, noul sediu al Protopopiatului Avrig si Centrul Cultural-Misionar "Gheorghe Lazar", din incinta Bisericii "Adormirea Maicii

06 Iunie 2012 - Un nou bloc ANL la Sibiu

Cei 95 de noi locatari ai blocului ANL de pe strada Independentei isi vor primi maine cheile chiar din mana primarului Klaus Johannis.

06 Iunie 2012 - Sibienii voteaza in 106 sectii de votare

Mai sunt patru zile pana la data de 10 iunie, zi in care sibienii, alaturi de ceilalti locuitori ai judetului Sibiu ii vor alege pe cei care, in urmatorii patru ani, vor conduce destinele

06 Iunie 2012 - Doua zile de rock la Transilvania Tattoo

Cea mai mare conventie de tatuaje din Romania, Transilvania Tattoo Expo aduce in acest an unele dintre cele mai bine cotate formatii tribut din Romania.

06 Iunie 2012 - Jandarmul ucis la Sibiu, victima unei razbunari homosexuale?

Marius Paliuc, jandarmul ucis miercuri la Sibiu in timp ce pazea Consulatul German din Sibiu, ar fi putut fi victima unei razbunari de natura homosexuala.

06 Iunie 2012 - Sergiu Bus si Florin Dan pe lista de cumparaturi a Mediasului

Doi jucatori romani sunt doriti de Cristi Pustai la Gaz metan.