Înapoi la listarea arhivei

07 Iunie 2012 - Primaria face licitatie pentru lucrarile de reabilitare strazii Calea Cisnadiei

Municipalitatea a lansat in data de 1 iunie procedura de achizitie pentru contractarea lucrarilor de reabilitare a strazii Calea Cisnadiei, lucrare care va fi finantata din cel de-al treilea imprumut

07 Iunie 2012 - Un valcean a aruncat produsele furate din benzinarie in Cibin

Jandarmii sibieni au oprit in cursul noptii trecute sase tineri, dupa ce unul dintre ei a sustras bunuri dintr-o statie de aprovizionare cu carburant situata pe b-dul V.

07 Iunie 2012 - Gaz Metan a transferat un fost jucator al Rapidului

Mediesenii au semnat astazi un contract pe un an cu mijlocasul Ciprian Vasilache. Fotbalistul de 28 de ani este primul transfer al gazistilor in aceasta vara.

07 Iunie 2012 - Ilie Carabulea a cerut intreruperea pedepsei invocand familia, angajatii si Banca Carpatica

Curtea de Apel Alba Iulia a motivat sentinta prin care a respins cerea de intrerupere temporara a pedepsei depusa de Ilie Carabulea.

07 Iunie 2012 - Vasilache, primul transfer al Mediasului

Echipa din orasul de pe malurile Tirnavei Mari si-a asigurat serviciile mijlocasului Ciprian Vasilache, de la retrogradata FCM Tg. Mures.

07 Iunie 2012 - Record de muscaturi de capusa in judetul Sibiu: 37 de pacienti intr-o singura zi

37 de sibieni au ajuns marti, 5 iunie, la spital dupa ce au fost muscati de capuse, acesta fiind cel mai mare numar inregistrat de la inceputul anului pana in prezent, pentru o perioada de 24 de ore.

07 Iunie 2012 - 80 de lucrari semnate George Lowendal, la Muzeul Brukenthal

Expozitia "George Lowendal, Confluente picturale", organizata de Fundatia Lowendal din Bucuresti la Muzeul National Brukenthal, aduce la Sibiu, din 13 iunie, peste 80 de lucrari ale artistului

07 Iunie 2012 - Ioan Rusu si Corin Cindrea - noii directori la Transgaz si Romgaz Medias

Ioan Rusu este noul director general al societatii Transgaz Medias. La mai putin de o saptamana de cand a fost prezent la Medias, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri l-a numit in

07 Iunie 2012 - 257 de sibieni s-au mutat in casa noua, pe Independentei

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, le-a inmanat ieri tinerilor cheile locuintelor ANL de pe strada Independentei. Aici sunt 75 de garsoniere, 10 apartamente cu doua camere si 10 apartamente cu trei

07 Iunie 2012 - O macara a cazut intr-un sant din Medias

O automacara apar-tinand uneia dintre societatile care lucreaza la proiectul de apa si canal din Medias a cazut intr-un sant de pe strada Stadionului.

07 Iunie 2012 - Peste 120 de posturi vacante in judet

127 de locuri de munca sunt vacante in judet, iar potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu cele mai multe oferte vin de la angajatorii din Sibiu, Avrig, Cisnadie si Medias.