Înapoi la listarea arhivei

07 Septembrie 2012 - Ariton va mai candida pentru un mandat

Liderul PDL Sibiu spune ca spera ca PDL sa castige alegerile parlamentare la nivelul judetului, in conditiile in care partidul are un electorat fidel inca din anii 90.

07 Septembrie 2012 - Sibiul recicleaza. Sibienii absenteaza

Astazi trebuia sa aiba loc prima intalnire a echipei "Sibiul Recicleaza"cu cetatenii din Sibiu, intrevedere la care sibienii erau asteptati sa isi spuna punctul de vedere cu privire la deseurile din

07 Septembrie 2012 - Cinci masini sparte ieri in Sibiu. Proprietarii s-au trezit fara radiocasetofoane si plasme

Proprietarii a cinci autoturisme au alertat telefonic, in cursul diminetii de ieri, Politia Municipiului Sibiu cu privire la faptul ca si-au gasit masinile sparte.

07 Septembrie 2012 - A venit in Sibiu sa dea examen si a disparut

Femeia din fotografia alaturata a disparut, ieri, sase septembrie din Sibiu.

07 Septembrie 2012 - Un politist de proximitate pentru fiecare unitate de invatamant. La nevoie, pot fi doi!

In noul an scolar, fiecarei unitati de invatamant din judetul Sibiu, indiferent daca se afla in mediul rural sau urban, ii va fi desemnat un politist de proximitate.

07 Septembrie 2012 - Autoturism lovit de un TIR intre Sibiu si Agnita

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum este cauza unui accident rutier produs joi pe Drumul Judetean 106 Sibiu - Agnita. Un prahovean in varsta de 50 de ani, in timp ce conducea un autotren pe DJ

07 Septembrie 2012 - Turneu de old-boys pe "Luceafarul"

Complexul Sportiv "Luceafarul" pune in practica un proiect mai vechi. Fiecare zi de luni le va fi rezervata fostilor jucatori de fotbal, acestia fiind invitati sa participe la un turneu de old-boys.

07 Septembrie 2012 - 7 producatori sibieni de paine, sanctionati de ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, in perioada 24-28 august, un control national privind respectarea legislatiei in vigoare cu privire la comercializarea, etichetarea

07 Septembrie 2012 - Iohannis - Inima este a FDGR

Primarul Sibiului spune ca este posibil sa conteste actiunea Aliantei PDL, PNTCD, PNR, ICCD si FCD care si-a ales ca sigla o inima.

07 Septembrie 2012 - Mars la Sibiu pentru unirea Romaniei cu Basarabia

Aproximativ 300 de persoane din toata tara sunt asteptate sa participe, duminica, 9 septembrie, de la ora 15, la Sibiu, la primul mars din Ardeal pentru unirea Romaniei cu Basarabia.

07 Septembrie 2012 - Cibin Fest: Parc de distractii, concerte si multa bere, in Piata Mare

Centrul orasului va fi animat, in perioada 27-30 septembrie, de Cibin Fest 2012, aflat la a doua editie, in cadrul caruia va fi amenajat cel mai mare parc de distractii mobil din tara, atmosfera