Înapoi la listarea arhivei

02 Noiembrie 2012 - Comunism? Doua directoare de scoala, date afara dupa o petrecere "neraportata"

Directoarele a doua scoli din Sibiu au fost fortate de inspectorul scolar general al judetului sa demisioneze, deoarece au participat la o petrecere de Halloween fara sa informeze si Inspectoratul.

02 Noiembrie 2012 - Doi din tinerii care au batut un elev in fata scolii, arestati preventiv

Judecatoria Sibiu a admis propuenrea de arestare preventiva a Parchetului pentru doi din cei trei tinerii care au lovit un elev din Sibiu in fata scolii undeva invata, in timpul orelor de curs.

02 Noiembrie 2012 - Soc la Medias, unde a cazut "OZN-ul" de beton. Colosul de 70 de tone s-a oprit la 2 metri de o locuinta

Oamenii din Medias, care s-au trezit cu partea superioara a unui turn de apa in curte, in urma unei explozii teoretic controlate, povestesc ingroziti cum si-au vazut moartea cu ochii.

02 Noiembrie 2012 - Detonare la un pas de tragedie la Medias. Un turn de apa s-a prabusit in gospodaria unui localnic

Detonarea controlata a unui vechi turn de apa din Medias, judetul Sibiu, a fost la un pas sa se transforme intr-o tragedie.

02 Noiembrie 2012 - Tenter, primul derbi impotriva fostei sale echipe

Gaz Metan, cu Marcel Tenter pe banca, joaca in aceasta seara, pe teren propriu, impotriva clujenilor de la "U" Mobitelco.

02 Noiembrie 2012 - CNM Astra isi modifica programul de vizitare

Toamna nu isi face simtita prezenta doar in calendare si pe strazile Sibiului, ci si in orarele muzeelor, care trec si ele la ora de iarna.

02 Noiembrie 2012 - Inscriptii necunoscute, pe un fragment neolitic descoperit de Muzeul "Brukenthal"

Aproximativ 15.000 de fragmente, 29 de complexe si trei locuinte au fost descoperite de arheologii Muzeului National "Brukenthal" din Sibiu, in urma cercetarilor cu caracter preventiv, derulate in

02 Noiembrie 2012 - Strada inchisa circulatiei rutiere, la Medias

Strada Stephan Ludwig Roth din Medias va fi inchisa de vineri, 2 noiembrie 2012 pana sambata, 3 noiembrie 2012, ora 6, din cauza unor lucrari care se vor desfasura la intersectia strazii Stephan

02 Noiembrie 2012 - Record de controale si amenzi la ITM Sibiu

Miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, inspectorul sef al ITM Sibiu, Szombatfalvi-Torok Francisc, a prezentat ziaristilor bilantul activitatii pe primele 9 luni din acest an.

02 Noiembrie 2012 - Raluca Turcan: Sibiul e un bun exemplu de mod de viata bazat pe valorile crestine

Deputatul de Sibiu a mai spus ca Sibiul poate fi un model pentru restul tarii, ca unii oameni politici ar putea evolua remarcabil daca ar vedea ca se poate face politica si fara scandaluri, ca se

02 Noiembrie 2012 - Accident in zona Podului Neculce

Un tanar sofer de 19 ani din Sibiu a fost la un pas de a provoca un accident grav in zona Podului Neculce, din municipiul Sibiu. Tanarul a fortat culoarea rosie a semaforului electric si a intrat din

02 Noiembrie 2012 - Profi a deschis inca un magazin in Sibiu. Al saptelea

La aproape un an de la intrarea pe piata sibiana, Profi a deschis saptamana aceasta cel de-al saptele magazin din Sibiu.